Informacije
1.Vase ime u RL: Vladimir
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-4 vikendom vise
5. Vaš Diskord: vladexxd
6. Vaše Ingame ime: Cengela Sefovicc
7. Vaš ID: 4237
Dodatne informacije
1. Lider za Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Etički standardi: Kao lider LSPD-a, imao bih visoke etičke standarde i bio bih odan zakonu i pravilima organizacije.
Imao bih jasnu viziju rada LSPD-a i bio bih posvećen profesionalnosti i efikasnnosti, kako bi se osiguralo da LSPD radi u interesu građana i države.
Pored toga, bio bih posvećen poštovanju ljudskih prava, poštovanju zakona i pravila, kao i poštovanju svih članova LSPD-a.
Stalno ću se truditi da unapredim rad LSPD-a kroz edukaciju i obuku članova, kao i kroz unapređenje tehnologije i opreme.
Ukratko, moj cilj je da LSPD bude najbolja i najefikasnija sigurnosna služba u državi i da se pridržavamo visokih standarda profesionalnosti i efikasnosti.
Napravio sam glupost koja se vise nece ponoviti bio sam nervozan i upBili bi jedna ozbiljna organizacija i štitili bi gradlasen za oca ovo bih vole da ostane razlog
za mene ali cu poslati kuratorima i vecim adminima razlog.
- Sposobnost vođenja: Kao lider, posedujem sposobnost da vodim i motivišem tim, kao i da donosim odluke u stresnim situacijama.
Moje iskustvo u vođenju patrole i komande me čini sposobnim da vodim LSPD na najvišem nivou.
Pored toga, sposoban sam da organizujem i koordiniram rad svih sekcija u organizaciji, kako bi se osiguralo efikasno funkcionisanje LSPD-a.
- LSPD je bio deo osnovnih državnih organizacija koje su potrebne da zaštite ljude u gradu. Želim da pomognem da grad bude
bezbedniji. Vodio sam organizacije u prošlosti i to me čini kvalifikovanim da vodim i pokušam da od LSPD napravim najbolju organizaciju u gradu.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Poboljšanje komunikacije između članova LSPD-a: Jedan od načina za poboljšanje rada
LSPD-a je kroz bolju komunikaciju između članova organizacije.
To uključuje poboljšanje sistema komunikacije, kao i promociju komunikacije
između članova LSPD-a, što će dovesti do bolje koordinacije i saradnje.
- Unapređenje role-play-a: Treći način za poboljšanje rada LSPD-a je kroz unapređenje role-play-a u organizaciji.
To uključuje promociju pravilnog role-play-a, kao i unošenje role-playinga u sve aktivnosti
organizacije, što će dovesti do boljeg iskustva u organizaciji.
- Uslovi za ulazenje u policiju: 10 godina u gradu, dobro poznavanje pravila grada, i poznavanje LSPD pravila koje bih napravio.
Radio kodovi:
10-1: Poziv/najava (nacelnik i veci rank), sve jedinice se vracaju u Stab
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na Radio!
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Pauza u sedistu ((AFK))
10-8: prijava na duznost !
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska.
10-16: Povredeni civil!
10-19 : Vrsta na bijelu liniju u Garazi!
10-20: Lokacija
10-21: Lokacija svih patrolnih jedinica ( SVI ODAZIVI )
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna pomoc!
10-57: VIKTOR: Potera za osumunjicenim koji bezi prevoznim sredstvom.
10-57: FOKSTROT: Potera za osumnjicenim koji bezi peske.
10-99: Situacija rijesena, vratite se na ono sto ste radili!
KODOVI STATUSA
Kod A: ((pad igre/crash))
Sifra 1: Hitna opasnost opasna po zivot, svi odgovori. Odbacite ono sto radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Upaljene rotacije (bez zvuka)
Kod 3: Upaljene rotacije (sa zvukom) / hitna situacija
Kod 4: Situacija pod kontrolom!
Kod 6: Na licu mesta!
SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATINA!!!!
1.Vase ime u RL: Vladimir
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-4 vikendom vise
5. Vaš Diskord: vladexxd
6. Vaše Ingame ime: Cengela Sefovicc
7. Vaš ID: 4237
Dodatne informacije
1. Lider za Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Etički standardi: Kao lider LSPD-a, imao bih visoke etičke standarde i bio bih odan zakonu i pravilima organizacije.
Imao bih jasnu viziju rada LSPD-a i bio bih posvećen profesionalnosti i efikasnnosti, kako bi se osiguralo da LSPD radi u interesu građana i države.
Pored toga, bio bih posvećen poštovanju ljudskih prava, poštovanju zakona i pravila, kao i poštovanju svih članova LSPD-a.
Stalno ću se truditi da unapredim rad LSPD-a kroz edukaciju i obuku članova, kao i kroz unapređenje tehnologije i opreme.
Ukratko, moj cilj je da LSPD bude najbolja i najefikasnija sigurnosna služba u državi i da se pridržavamo visokih standarda profesionalnosti i efikasnosti.
Napravio sam glupost koja se vise nece ponoviti bio sam nervozan i upBili bi jedna ozbiljna organizacija i štitili bi gradlasen za oca ovo bih vole da ostane razlog
za mene ali cu poslati kuratorima i vecim adminima razlog.
- Sposobnost vođenja: Kao lider, posedujem sposobnost da vodim i motivišem tim, kao i da donosim odluke u stresnim situacijama.
Moje iskustvo u vođenju patrole i komande me čini sposobnim da vodim LSPD na najvišem nivou.
Pored toga, sposoban sam da organizujem i koordiniram rad svih sekcija u organizaciji, kako bi se osiguralo efikasno funkcionisanje LSPD-a.
- LSPD je bio deo osnovnih državnih organizacija koje su potrebne da zaštite ljude u gradu. Želim da pomognem da grad bude
bezbedniji. Vodio sam organizacije u prošlosti i to me čini kvalifikovanim da vodim i pokušam da od LSPD napravim najbolju organizaciju u gradu.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Poboljšanje komunikacije između članova LSPD-a: Jedan od načina za poboljšanje rada
LSPD-a je kroz bolju komunikaciju između članova organizacije.
To uključuje poboljšanje sistema komunikacije, kao i promociju komunikacije
između članova LSPD-a, što će dovesti do bolje koordinacije i saradnje.
- Unapređenje role-play-a: Treći način za poboljšanje rada LSPD-a je kroz unapređenje role-play-a u organizaciji.
To uključuje promociju pravilnog role-play-a, kao i unošenje role-playinga u sve aktivnosti
organizacije, što će dovesti do boljeg iskustva u organizaciji.
- Uslovi za ulazenje u policiju: 10 godina u gradu, dobro poznavanje pravila grada, i poznavanje LSPD pravila koje bih napravio.
Radio kodovi:
10-1: Poziv/najava (nacelnik i veci rank), sve jedinice se vracaju u Stab
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na Radio!
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Pauza u sedistu ((AFK))
10-8: prijava na duznost !
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska.
10-16: Povredeni civil!
10-19 : Vrsta na bijelu liniju u Garazi!
10-20: Lokacija
10-21: Lokacija svih patrolnih jedinica ( SVI ODAZIVI )
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna pomoc!
10-57: VIKTOR: Potera za osumunjicenim koji bezi prevoznim sredstvom.
10-57: FOKSTROT: Potera za osumnjicenim koji bezi peske.
10-99: Situacija rijesena, vratite se na ono sto ste radili!
KODOVI STATUSA
Kod A: ((pad igre/crash))
Sifra 1: Hitna opasnost opasna po zivot, svi odgovori. Odbacite ono sto radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Upaljene rotacije (bez zvuka)
Kod 3: Upaljene rotacije (sa zvukom) / hitna situacija
Kod 4: Situacija pod kontrolom!
Kod 6: Na licu mesta!
SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATINA!!!!