Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
1. Vaše ime IRL : Ognjen Popović
2. Vaše godine : 19, uskoro 20
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : Otprilike 3-5h.
5. Vaš Discord : pucke.
6. Vaše ingame ime : Johnny Zekonja
7. Vaš ID : 23409

Dodatne informacije

1. Lider za : Los Santos Police Department ( LSPD )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :

2.1 : Moje dugotrajno iskustvo u državnim organizacijama, posebno u oblasti sigurnosti i sprovođenja zakona, daje mi širok spektar znanja i veština potrebnih za vođenje ove organizacije. Tokom dužeg rada, stekao sam duboko razumevanje protoka rada, izazova i potreba koje su ključne za efikasno funkcionisanje policijske jedinice.

2.2 : Moj pristup poslu karakteriše strpljenje i pažljivo sagledavanje situacija pre donošenja odluka. Razumem da brzina nije uvek presudna, već da je ključno doneti pravilnu odluku na osnovu analize informacija i procene svih mogućnosti. Kao lider, omogućio bih procese donošenja odluka koji uzimaju u obzir sve relevantne faktore i koji bi bili u skladu s ciljevima organizacije.

2.3 : Moje godine iskustva donose sa sobom zrelost, empatiju i razumevanje za različite perspektive unutar organizacije. Verujem u važnost slušanja i razumevanja potreba članova tima kako bih kreirao okruženje koje podržava njihov razvoj i doprinosi njihovom uspehu.

Uveren sam da kombinacija mog iskustva, strpljenja, sposobnosti donošenja odluka i zrelosti čini osnovu za efikasno vođenje Los Santos Police Departmenta. Radujem se prilici da pokažem predanost i doprinos ovoj organizaciji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Obuka i podsticanje na angažovanje :
Organizovaću redovne obuke za članove kako bi unapredili svoje veštine u RolePlayu. Podstići ih da se uključe, budu kreativni i iznose ideje koje bi mogle unaprediti iskustvo svih igrača jer smatram da RolePlay moramo da stvorimo svi zajedno i da se u njemu slažemo.

3.2 Kreiranje realističnih situacija : Teraćemo članove da kreiraju situacije koje su realne i koje zahtevaju različite pristupe (naravno uz detaljnu obuku o tome). To može uključivati simulacije sukoba, pregovaranje s osumnjičenima ili rešavanje kriznih situacija.

3.2 Feedback i prilagođavanje : Redovno ćemo moja High Commanda i ja prikupljati feedback od članova o njihovom RolePlay iskustvu. Na osnovu toga, prilagodićemo aktivnosti, pravila ili sisteme kako bi se poboljšalo celokupno iskustvo.

3.3 Inovacija i otvorenost : Podstaći ćemo članove da budu inovativni i da predlažu nove ideje. Otvaranje prostora za eksperimentisanje sa novim konceptima ili načinima igranja može unaprediti RolePlay iskustvo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Konkurs je kao sto mozete viditi po approved aplikacijama zavrsio ,

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom