Moja prijava za lidera LSPD Rejected - Leader za LSPD | Aleksandar Vozdanacc je odbijena zbog previše ig kazni. Zbog istorije naših ličnih odnosa smatram da je Administrator doneo odluku na osnovu ličnog mišljenja zbog istorije našeg odnosa, ako pogledate moju istoriju kazni, videćete da sam generalni dosta aktivan igrač, i da se samo retko i povremeno dešavalo da budem kažnjen za neki manji prekršaj koji sam napravio. Sa Allenom imam dugu istoriju lošeg odnosa dok je on još bio IC igrač, za koji smo zajedno krivi, ali isto tako smatram da se ovako ozbiljne odluke ne smeju bazirati na tome i da se kao administrator mora odnositi prema meni kao i prema ostalim igračima.
Moje sumnje na to da je u pitanju korupcija pojacalo je to kada vidim ko je sve primljen na aplikacijama za LSPD jer ti igraci takodje imaju istoriju IG kazni mnogo tezih nego ja.Ostavljam linkove ispod
link njegove prijave : Approved - Leader aplikacija LSPD I Major Gvazda
link kazne : Approved - G.P 6.15, G.P 3.2 I ID:31680,31803.44749,34085
link kazne : Approved - MASS RULE BREAK I Pordica FullProTeam
link prijave : Approved - Leader za LSPD I Nani Black
link kazne : Approved - rdm I 1297
link prijave : Approved - Lider Aplikacija LSPD I Ognjenn Puntik I 26243
link kazne : Approved - NG I Mass Rule Break
link kazne : Approved - Mass Rule Break | 0000
Takodje bih zeleo da naglasim da protiv ovih momaka nemam nista protiv i oni nisu krivi za adminove namerne propuste ili greske.
Sve najbolje
Moje sumnje na to da je u pitanju korupcija pojacalo je to kada vidim ko je sve primljen na aplikacijama za LSPD jer ti igraci takodje imaju istoriju IG kazni mnogo tezih nego ja.Ostavljam linkove ispod
link njegove prijave : Approved - Leader aplikacija LSPD I Major Gvazda
link kazne : Approved - G.P 6.15, G.P 3.2 I ID:31680,31803.44749,34085
link kazne : Approved - MASS RULE BREAK I Pordica FullProTeam
link prijave : Approved - Leader za LSPD I Nani Black
link kazne : Approved - rdm I 1297
link prijave : Approved - Lider Aplikacija LSPD I Ognjenn Puntik I 26243
link kazne : Approved - Mass Rule Break | 0000
Takodje bih zeleo da naglasim da protiv ovih momaka nemam nista protiv i oni nisu krivi za adminove namerne propuste ili greske.
Sve najbolje