Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje blacklistovanom igracu | 49808 52242

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28794
Players nickname
Aldin Hakimi
Suspect ID
42945
Date of violation
Dec 13, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9jcjZImQqkI

John Frantelli

Babo
Player
Postovanje kacam id 49808 i 52242 koji je dobio bl na ovom serveru i sad ban eveding,volio bi da provjerite logove ja mislim da je ovo David Lesh ili Amir Tigmach koji je dobio bl na ovom serveru.Takode bi volio da kaznite igrace koji mu pomazu da ban eveda,poput lidera Sanatoriuma 42945 koji ga je primio u fameliju i koji mu pomaze u tome.Meris 52242

Last edited:

Diegor

Player
Player
Stvarno ali stvarno sam razočaran u to sta ovi ljudi kace na forum brate ne verujem

MustafaVmro

Player
Player
Aldine šta ti imas od korist ako ove ljude što kacis svaki dan da dobiju ban. Mene si kacio dobio sam banove i šta si ti u korist od toga? Nista. Ostavi ljude da igraju i da uzivaju u roleplay, ako greše tu je Administracija da ih kazni. To što ti njega kačiš dobijaš samo ljude da te mrze, nanosiš zlo drugima iako ništa nisu ti uradili.

Milutin

BIG DADDY
Player
Aldine šta ti imas od korist ako ove ljude što kacis svaki dan da dobiju ban. Mene si kacio dobio sam banove i šta si ti u korist od toga? Nista. Ostavi ljude da igraju i da uzivaju u roleplay, ako greše tu je Administracija da ih kazni. To što ti njega kačiš dobijaš samo ljude da te mrze, nanosiš zlo drugima iako ništa nisu ti uradili.
Nema zivot i zeli samo on da ostane na serveru

Diegor

Player
Player
Ma lik ne zna sta da radi nego da kenja ovde

John Frantelli

Babo
Player
Sta seres ti igras na 3 twinku,a prvi si poceo reportati pa si dobio sto si htjeo

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da odbijem ovu zalbu.

Nedovoljno dokaza, YouTube video nije dostupan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom