rece mi covek da sam retard
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mislim da ti se malo ne vidi ko prica na povurece mi covek da sam retard
Hahahhahahah ja trcim da mu kazem da mu se ne cuju metci on me ubija kao neka listamolim admina da pogleda ovde je bilo 5 i vise ljudi mogo je svako to da mu kaze mali namesta banove
voli mali da se izvlaciHahahhahahah ja trcim da mu kazem da mu se ne cuju metci on me ubija kao neka lista
decko ja mislim da si dobio SISANJEEEEEE od konteaHahahhahahah ja trcim da mu kazem da mu se ne cuju metci on me ubija kao neka lista
decko ja mislim da si dobio SISANJEEEEEE od kontea
zamisli da mi moras doci iza leda da me ubijes au hahaha
druze pored tebe sam samo si jadan i nemas rukezamisli da mi moras doci iza leda da me ubijes au hahaha
AU druze kotrljas se u areni neznas napravit speed boostdruze pored tebe sam samo si jadan i nemas ruke
Zato znam da vas pobijem na eventima na koje mozete bez neformalne i Rečca ne - ne znaš ili neznaš? Nemoj mi reći da ne znaš?! - Portal MladiAU druze kotrljas se u areni neznas napravit speed boost