Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27748
Players nickname
Djuka Raggazi
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Dec 14, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/VCRV7n8

Djuka Raggazi

Player
Player
Postovanje, dobio sam ban za G.P. 1.7 zbog sledece situacije, pre par meseci sam prestajao da igram igricu, tad sam drzao familiju i zbog prestajanja igranja igrice, sam prebacio familiju na mog druga.
Medjutim tada je igrac pod IDem 11981 znao da ce dobiti ban i prebacio je sve njegove stvari sa tog acca u gepek od auta iz familije, verovatno znajuci da ce da ih uzme sa twinka a ja to nisam mogao da znam.
Dobio je ban na mainu, ja sam u medjuvremenu prebacio fam i prestao da igram...
Posle par dana dobijam poruku od njega da su mu sve stvari ostale u tom mom autu, javio sam se Kristini i pitao je sta da radim sa tim stvarima nije ni ona znala da mi da odgovori na to pitanje, cekao sam odgovor na to pitanje od njega danima, medjutim nista od tog odgovora nije bilo.
Tad sam poludeo jer sam se vratio na igricu samo zbog njegovih stvari za koje me je toliko cimao da sam ih na kraju preneo samo u drugi auto od familije koju je vodio moj drug i nisam ni razmisljao na krsenje bilo kakvog pravila...
Izvinjavam se za to, nisam krsio nikad ovakva pravila i nadam se da cete mi izaci u susret, hvala svakako...Pristajem na money wipe ukoliko je to portebno...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom