Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Black
Suspect ID
31680
Date of violation
Dec 16, 2023
Time of violation
00:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jLQ2AiF9WcE

Valentino Haze

Player
Player
E ovako sad Draga administracijo
ljudi iz LSPD koji su bili na pljacki prodavnice gde im je predan taoc i receno je d aimamo slobodan prolaz nije bitno.
Pucaju naravno na nas gde mi krecemo da bezimo i gde Sam samo ja pao u zatvor svi ostali moji nisu kao sto mozete vidti
Id 31680 mi pise kaznu od 6000 dolara pa mi pise jos 50.000dolara za napad na sluzbeno lice
samo da upozorim taoci nisu bili sluzbeno lice.
ID 31680 Mi stavlja 5 Zveznica sto znaci da sam ju zatvoru 75 meseci u prevodu 75 minuta
ID 31680 je uradio FailRP jer je pisao kaznu preko 50k i stavio 75 meseci u zatvoru bez ikakvog pucanja i ostalo...
Po pravilu covek id 31680 nema papiric niti bilo sta pa da moze d aradi sta on zeli...
Mora pisati onu kaznu koja pise u zakoniku.. jer se vidi na snimku d anisam pucao a on je stavio da jesam... Molim da se resi ovaj problem i da se malo ispostuje RP situacija a ne da radi kao u faznonu ja cu da mu pisem za sve kaznu pa neka on placa ko ga je+e Ajde neka se reaguje malo... i neka nauce taj Zakonik LSPD i da normalno rade svoj posao a ne da fejlaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom