Rejected - GP 3.1|8569 21769
Znaci ovako ne znam po koji tacno put se sve ovo desava al sa strane lidera i clana fama je ovo preterano toxic, ja tu trpim vrijedjanje za ooc zivota, zamolila bih vas da pregledate snimku i kaznite igrace kako treba
gta5grand.com
U posljednje vreme san suocena s neugodnim iskustvima tekom igranja online igre, gdje su igraci s ID 21769 i 8569 izrazito nepristojni i uvredljivi prema meni. Zelela bih istaknuti nekoliko konkretnih situacija koje su mi narusile iskustvo igranja i zamoliti za odgovarajuce korake kako bi se sankcioniralo njihovo ponasanje.
Prva situacija dogodila se na 0:20 sekundi u videu, gdje lider fama, igrac s ID 21769, izjavljuje "slusni aparat nema". Nakon toga, igrac s ID 8569 na 1:31 iznosi pretnju "nataknem te na crveni ban odazovi se", dok se igras 21769 na 1:34 smije s kljestenjem. Ove izjave su ne samo uvredljive vec i prijetnje, sto smatram neprihvatljivim ponasanjem u igri.Dodatno, na 2:00 minuti videa, igraci nastavljaju s sprdanjem, sugerirajuci da sam "don" od pozadi, koristeci terminologiju koja ocito ima uvredljivo znacenje unutar njihove igre. Na 2:23, igraci iznose komentare kao sto su " imaš rupicu umjesto stapica". Ovi komentari jasno ukazuju na ciljanje i vrijedjanje na osobnoj osnovi.
Molim da ove informacije budu uzete u obzir kako bi se poduzele odgovarajuce mere protiv igraca s ID 21769 i 8569.