Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected prekidanje rp situacije zbog problema sa internetom 6.2|49759

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49759
Players nickname
Jan Vozdanac
Suspect ID
49759
Date of violation
Dec 16, 2023
Time of violation
23:25
Proofs
https://youtu.be/cWd6mf-XABg

Jan Muller

Player
Player
moj drug radio nepotcinjenost nad sahp i dodju pd broje nam i ja izadjem stave mi lisice i meni crash nisam nis ilegalno kod sebe imo nisam imo razlog za latinicu i jos sam u ng radio dok me nisu zbog ovoga kickali molim vcas pomazite u linku ima tacno vrjeme i screen gdje mi je crashalo

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Ispravite format
Rok za ispravak greski 12h​

Jan Muller

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Ispravite format
Rok za ispravak greski 12h​
Ispravio Sam I Jel mozete vi pogledat crash log slucajno? U videu se vidi da je black screen I da poslje pise connection lost reconnecting stvarno bi mi znacilo jer Sam se zelio zaposlit u fib a trebo mi vojni rok dns uso u ng I vec su me izbacili Jos uz crnu listu mislim molim vas pomozite jako mi je bitno ovo I inace ne snimam sa obs in game ovo Sam samo upalio za prvu priliku jer me I onako izbacilo

Jan Muller

Player
Player
Plus Sam svaki Dan proteklih par Dana iso da vidim do ng ocel bit regrutacija I danas napokon udjem I najvjv dobjem blacklistu znas Kako mi znaci ovo molim te pomozi nadam se da me svatas I da ima neki nacin

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Format nije ispravljen​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom