Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50123
Players nickname
Kerim Hamzagic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 18, 2023
Time
00
Proofs
///////..

kerimhamzagic

Player
Player
Postovani Abrahame ko bude pregledavao, igram dugo na ovom projektu i svedocim o ogromnoj korupciji vaseg DCA postoji mnogo dokaza koje imate i vi.
Pre svega kako moze admin da spawnuje tenk i da ga vozi pred svim igraca a pritom igraci nemaju pristup tom autu odnosno ne postoji?
Kako moze da se unbanuje neko bez forum zalbe, pogotovo Blacklistovani igrac?
Kako moze DC admin da okaci zalbu na Curatora administracije jer je bio u opasnosti da mu Ivkezz ne uzme poziciju?
Kako je moguce da jos nema Curatora administracije a imate toliko seniora koji su jako dugo tu, koliko dugo cekamo da Relja postane Curator administracije, ali ne dozvoljava on to jer on radi posao i Curatora Admina i DCA i time prekriva svoju korupciju. Jako dugo igram, main mi je 1k ID i banovan je sad igram na twinku i znam mnogo vise nego sto mislite da znam. Molim da se sve ovo uzme u obzir i da se skloni osoba koja konstantno unistava server i banuje igrace koji su tu zbog RP-a.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
1. "postoji mnogo dokaza koje imate i vi." pa okaci kad postoje?
2. Postoji, ispred NG baze mozete naci isti takav
3. ID? Dokaz?
4. To ne treba vas da zanima zasto nema kuratora administracije, svakako ja pokrivam obje pozicije bez problema

Iduca ovakva zalba bez validnih dokaza i pricanje u prazno rezultirat ce perma forum banom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom