Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50250
Players nickname
Samo Tomy
Administrators nickname
Fico
Date
Dec 19, 2023
Time
17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=sxAFYfKojBk

Tomislav Web

Player
Player
ovako moj glas se ni ne ceuje nisam nikjoga pucao vi ste me bez obzira stavili u zatvor molim ljepo.... nemam moj pov al se cuje tko je kriv radi vas sam izgubio ng nemojte da sam bezobrazan jucer se isto sranje desilo molim ljepo

Tomislav Web

Player
Player
ovako moj glas se ni ne ceuje nisam nikjoga pucao vi ste me bez obzira stavili u zatvor molim ljepo.... nemam moj pov al se cuje tko je kriv radi vas sam izgubio ng nemojte da sam bezobrazan jucer se isto sranje desilo molim ljepo
takodjer isti auto dolazi do NG 3 PUTA provocirat nas s juzne pa na sjevernu

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Stavi G.P 6.15 | Jack Calderone

Tomislav Web

Player
Player
Stavi G.P 6.15 | Jack Calderone
stvarno nemam rjeci za vas doslovno malo poslusaj kako zvuci klinac od 10 god i kako ja i hvala na 7 dana odmora od posla sta mislite men to nista ne znaci radi takvih vasih gluposti prestat ce i ekipa i ja igrat na vasem serveru....

Tomislav Web

Player
Player
Ja doslovno nemam rijeci za vas,igrea se fer i koretno i opet netko mora da naj a to se zna ma mislim stvarno nemam volje se ni raspravljat ni nista jednostavno unistavate ljude koji bi htjeli igrat a doduse vi zelite da je sve po PS gdje je tu PS aj molim vas pojasnite mislim da ste stvarno pretjerali

Status
Not open for further replies.
Top Bottom