Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vaske falcone

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL: Vaske
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GTM+1
  4. Prosjek online po danu:4-8H
  5. Vaš Discord: Vaske Vukas
  6. Vaše ingame ime: Vaske falcone
  7. Vaš ID: 43246
Dodatne informacije
  1. Lider za: FIB
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • Znam da sam sposoban za tu odgovornost dugo sam bio clan LSPD i FIB rolpejam tu od samog svog pocetka i nevidim sebe van drzavnih organizacija. Smatram za sebe da sam vrlo odgovoran i smirena osoba. Poznamjem veliki broj ljudi koji bi mi pomogli pri vodjstvu ove organizacije. Imam mnoge ideje za samo poboljsanje FIB-a i samog roleplaya u drzavnim organizacijama i sire.
  • Uveo bi novi sistem obucavanja novih radnika novi nacin rada bolju spremnost samih ljudi u organizaciji da se neoslanjaju na blokator motora i cim neko ima antiradar da odustanu od potere. Poboljsao bi uspeh na talackim situacijama i pljackama prodavnica.
  • Poboljsao bi odnose sa svim drzavnim organizacijama samu komunikaciju da bi dolazilo da manjih gresaska na samim akcijama. Odrzavao bi same evente da bi se povezali sa gradjanima takodje povecao bi sami broj racija koje bi radili kao FIB da bi sto vise onesposobili bande da rade pljacke i talacke.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Dodao bi redovne trenig da bi ljudi ostali u formi za svoj posao i nebi zaboravili da ga rade kao sto bi i povecavalo moral radnicima.
  • Radjenje vise zajednickih akcija sa drugim drzavnim organizacijama trening, sastanci itd...
  • Samu disciplinu u organizaciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom