Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Leadera za FIB I Lesa Klepic 46782

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lessa Klepic

Player
Player
Vase ime IRL:Aleksandar
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:6-10
5.Vas Discord:lesaa_
6.Vase ingame ime:Lesa Klepic
7.Vas ID:46782

Dodatne informacije
1.Lider za FIB

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri ili vise razloga uz objasnjenje)

1) Provodio sam svo svoje moguce vreme kao visi cin u GOV, SAHP,LSPD I EMS sa Liderima tih organizacija upijao svo moguce znanje od njih i znam da sam sposoban da to preuzmem na svoja ledja.

2)IImam ljude koji bi mogli perfektno biti HC i u koje imam puno poverenje da mogu potpisati sve dok mene nema.

3)Popunjavao bih svo vreme od pocetka do kraja smene svaki moguci dogadjaj bi ispostovali i time dokazali da pravimo ozbiljnu pricu.

4))Smatram da je FIB jedna od najvaznijih organizacija jer zbog njene lokacije i pristupacnosti svim desavanjima u gradu a i sire.

3.Vas savet za poboljsanje RolPlayau organizaciji?

Zelja mi je da budem upamcen ne po imenu vec po djelima kao i moja organizacija.

Nikakvih prepreka nece biti izmedju HC i novih clanova sve na prijateljskoj osnovi.

Morali bi da poznaju sva pravila kako ne bismo trpeli kazne kao organizacija.

Obuke bi bile detaljne provodili bi koliko god je vremena potrebno sa tim nekim kolegom dok mu se ne objasni sve sto mu je nejasno i uvieli da je sposoban za unapredjenje.

Svo neartikulisano ponasanje i vulgarno izgovorene reci bih sankcionisao nakon dobro utemeljenog razgovora sa tim kolegom.

Na dnevnoj bazi makar bio van grada bih dobiao od HC i potrudili bi se da sto manje gresaka prave.

Sastanci bi bili 3 puta nedeljno te bismo samim tim resavali sve probleme ako ih ima i nakon dobro odradjenog posla dobijali bi bonuse za sav proliven znoj.

Svako desavanje u toku smene kolege bi morali da zapisuju u svoje patrol logove te bih nakon pregledanja toga znao ko je bio aktivan i koliko pa samim tim nagradjivao sa vecim cinom.

Svaki cin od 1 do 30 bi imao odredjenu garderobu koju bi morali nositi.

Nije bitno da li je neko HC ili rank 1 nakon napravljene greske bismo popricali i videli gde taj neko gresi i pomogao im da sve muke rese jer ko radi taj mora da gresi.

CINOVI:
1:Suspend 24h
2:Suspend 12h
3:Novi clanovi
4: Policajac na obuci
5:SWAT na obuci
6:Inspektor na obuci
7: Policajac kadet I
8: Policajac kadet II
9: Policajac kadet III
10:SWAT I
11:SWAT II
12:SWAT II
13:SWAT SENIOR
14:SWAT MASTET
15:Inspektor mladji
16:Inspektor senior
17:Inspektor za kriminalna podrucija
18:Inspektor za kriminalce
19:Zamenik Policajaca
20:Zamenik Swat
21:Zamenik Inspektora
22:Vodja Policajaca
23 :Vodja Swat
24:Vodja Inspektora
25:Vodja Dogadjaja
26:Kapetan
27: Direktor Deppartmenta
28:Assistent Direktora
29:Zamenik Direktora
30: DIREKTOR FIBA

SRECNO SVIM KANDIDATIMA.HVALA NA CITANJU.Lesa Klepic.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom