Informacije
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: Garcha93#6204
6. Vaše ingame ime: Mosa Pucko
7. Vaš ID: 19930
Dodatne informacije
1. Lider za.....Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: Garcha93#6204
6. Vaše ingame ime: Mosa Pucko
7. Vaš ID: 19930
Dodatne informacije
1. Lider za.....Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Najbolje poznajem RP drzavnih organizacija,posebno FIB-a i zelim da budem lider same organizacije.Prosao sam svaki cin koji postoji u organizaciji i smatram da umem dobro da je vodim.
- Mislim da serveru treba aktivan i kvalitetan FIB sa sto vise interakcija sa suprotnom stranom zakona.Poslednjih meseci se rade samo racije da se uzme Mikachu i to je to.Pazimo se varnova i cekamo u garazi.FIB je ogranizacija koja treba da bude svuda prisutna,od grada preko Gheta do Paleta.Moja organizacija bi bila dosta aktivna na svim poljima.Postoje pljacke bankomata,auta i kuca na koje se ne secam da se neko uputio.Da ne duzim promenio bih FIB iz korena i vratio na mesto gde i pripada,na sami vrh "grada".
- FIB je organizacija sa najvise mogucnosti po skripti a druga po mogucnostima u samom gradu sto treba iskoristiti na sto kreativniji nacin kako bi svima u organizaciji i onima koji imaju interakcije sa nama bilo zanimljivo.Poznajem stukturu jako dobro i imam spremno bar 70 ljudi koji bi bili odmah spremni za svaku akciju.
- Pre svega i za pocetak vratio bih RP u organizaciju.
- Promenio bih skoro celu strukturu organizacije u skladu sa realnim cinovima.Iskljucio bih ove zamisljene i "kreativne" rankove.
- Ako se desi pucnjava u Ghetu pri patroli,ne bi napustali situaciju vec bi se borili do poslednjeg makar svi postali taoci.To se nekada praktikovalo,u zadnje vreme nikako.
- Otvorio bih akademiju za polaznike(nove igrace) agente kako bi svi imali sansu da se oprobaju u RP-u FIB-a
- Redovno odrzavanje regrutacija za agente
- Naucio bih ljude kako se skupljaju dokazi i koje sve cari ima taj zadatak
- Oformio bih nove jedinice zaduzene za pljacke (bankomata,kuca,prodavnica),i za otmicu ljudi i vozila.
- Oformio bih specijalnu jedinicu koja bi imala zaduzenje da kontrolise korupciju u FIB-u i ostalim drzavnim organizacijama.
- Oformio bih jos novih jedinica i svaka bi imala svoje zaduzenje
- Odrzavali bi redovne treninge,simulacije mogucih talackih situacija sa detaljno razradjenim planom za pozicioniranje i dejstvo
- Probe eskorta i obezbedjenja vaznih licnosti grada kao i voznja u konvoju i odgovor na mogucu zasedu ili pokusaj atentata te vazne osobe.
- Svako u organizaciji zasluje postovanje,od ranka 1 do ranka 30 i ne bih dozvolio nikakvo toksicno ponasanje.
- Obavezni nedeljni sastanci na kojima bi se resavali svi problemi i unutar organizacije ili sa ostalim organizacijama.
- Organizovali bi tzv punktove ili detaljne provere odredjene lokacije u cilju smanjenja kriminala.Naravno u dogovoru sa kuratorima.
- Trudio bih se da organizujemo sastanke sa ostalim organizacijama radi sto boljeg RP-a.
- Potrudio bih se da podignem saradnju sa ostalim organizacijama na najveci nivo.Znam da u zadnje vreme imaju jako lose odnose.
- Znam sta FIB treba da radi i imam ideju za RP ali ideje mogu reci na ispitivanju.Ne moram da dajem ideje gratis