Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mosa Pucko

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Nemanja
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: Garcha93#6204
6. Vaše ingame ime: Mosa Pucko
7. Vaš ID: 19930

Dodatne informacije

1. Lider za.....Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Najbolje poznajem RP drzavnih organizacija,posebno FIB-a i zelim da budem lider same organizacije.Prosao sam svaki cin koji postoji u organizaciji i smatram da umem dobro da je vodim.
  2. Mislim da serveru treba aktivan i kvalitetan FIB sa sto vise interakcija sa suprotnom stranom zakona.Poslednjih meseci se rade samo racije da se uzme Mikachu i to je to.Pazimo se varnova i cekamo u garazi.FIB je ogranizacija koja treba da bude svuda prisutna,od grada preko Gheta do Paleta.Moja organizacija bi bila dosta aktivna na svim poljima.Postoje pljacke bankomata,auta i kuca na koje se ne secam da se neko uputio.Da ne duzim promenio bih FIB iz korena i vratio na mesto gde i pripada,na sami vrh "grada".
  3. FIB je organizacija sa najvise mogucnosti po skripti a druga po mogucnostima u samom gradu sto treba iskoristiti na sto kreativniji nacin kako bi svima u organizaciji i onima koji imaju interakcije sa nama bilo zanimljivo.Poznajem stukturu jako dobro i imam spremno bar 70 ljudi koji bi bili odmah spremni za svaku akciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Pre svega i za pocetak vratio bih RP u organizaciju.
  • Promenio bih skoro celu strukturu organizacije u skladu sa realnim cinovima.Iskljucio bih ove zamisljene i "kreativne" rankove.
  • Ako se desi pucnjava u Ghetu pri patroli,ne bi napustali situaciju vec bi se borili do poslednjeg makar svi postali taoci.To se nekada praktikovalo,u zadnje vreme nikako.
  • Otvorio bih akademiju za polaznike(nove igrace) agente kako bi svi imali sansu da se oprobaju u RP-u FIB-a
  • Redovno odrzavanje regrutacija za agente
  • Naucio bih ljude kako se skupljaju dokazi i koje sve cari ima taj zadatak
  • Oformio bih nove jedinice zaduzene za pljacke (bankomata,kuca,prodavnica),i za otmicu ljudi i vozila.
  • Oformio bih specijalnu jedinicu koja bi imala zaduzenje da kontrolise korupciju u FIB-u i ostalim drzavnim organizacijama.
  • Oformio bih jos novih jedinica i svaka bi imala svoje zaduzenje
  • Odrzavali bi redovne treninge,simulacije mogucih talackih situacija sa detaljno razradjenim planom za pozicioniranje i dejstvo
  • Probe eskorta i obezbedjenja vaznih licnosti grada kao i voznja u konvoju i odgovor na mogucu zasedu ili pokusaj atentata te vazne osobe.
  • Svako u organizaciji zasluje postovanje,od ranka 1 do ranka 30 i ne bih dozvolio nikakvo toksicno ponasanje.
  • Obavezni nedeljni sastanci na kojima bi se resavali svi problemi i unutar organizacije ili sa ostalim organizacijama.
  • Organizovali bi tzv punktove ili detaljne provere odredjene lokacije u cilju smanjenja kriminala.Naravno u dogovoru sa kuratorima.
  • Trudio bih se da organizujemo sastanke sa ostalim organizacijama radi sto boljeg RP-a.
  • Potrudio bih se da podignem saradnju sa ostalim organizacijama na najveci nivo.Znam da u zadnje vreme imaju jako lose odnose.
  • Znam sta FIB treba da radi i imam ideju za RP ali ideje mogu reci na ispitivanju.Ne moram da dajem ideje gratis
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje aplikacije i srecno ostalima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom