Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Impostor
Suspect ID
27606
Date of violation
Dec 20, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Lucian-

Player
Player
Dobra večer,

ID 27606 dobio je po drzavnoj cijeni biznis Gun Store kod sahpa, provjerite tko mu ga je dao tada kad se nije smjelo i taj koji mu je dao kome ga je jos davao u vrijeme kad se nije smijelo.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Dobra večer,

ID 27606 dobio je po drzavnoj cijeni biznis Gun Store kod sahpa, provjerite tko mu ga je dao tada kad se nije smjelo i taj koji mu je dao kome ga je jos davao u vrijeme kad se nije smijelo.
vec je odlezao tu kaznu merise

JS€

Player
Player
Dobra večer,

jao jao merise, bas si budalica

..Meris

Player
Player
jao jao merise, bas si budalica
Merise jesi dao kevinu sliku Konteu za acc na RS.
Evo, morao sam da pravim forum samo da bi vam objasnio situaciju jer sam dobio dosta poruka kako kacim likove i treba da prestanem...
Dakle, prica ide ovako,
Pre nekoliko dana ja Johnny i jos jedan lik smo se posvadjali medju nama... U ljutnji sam rekao Johnnyu kako cu da mu namjestim ban za gp 1.7 i jos neke stvari, dan ili dva posle toga ovaj lik uzme i okaci Johnnya i tu se je sve to poklopilo kao sto i Johnny zna. Ako ne zelite da vjerujete, ne morate, kako hocete...ali to nisam ja

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.

ID 27606 ce dobiti kaznu za G.P 1.7
ID 28422 ce dobiti kaznu za G.P 1.7

Status
Not open for further replies.
Top Bottom