Zalim se na odluku od administratora nikole u kojoj je odlucijo mi dat ban sa servera na 4 dana radi necega sta uopse nisam nit napravio a i imam dokaze.Ovako se sve desilo, kada sam dosa ja tojes mi (shap) ja sam bio povucen nisam se uopse htio petljati sa poslom pregovarana ili bilo cega sto ga sam bio cjelo vrijeme sastrane stojao bio tiho i slusao komande sa radia.Kada je kolega iz fiba zavrsio sa idetifikaciom oba lica i zahtijevima od kriminalaca koji su pljackali prodavnicu svi smo se skupili u krug te su se dogovarali oko cjene za taoca u tom trenu neko je reko trebali bi postaviti barikade i na to je rekao neko (onako da ih zaokruzimo) na to ja odtrcava prema doljjnem izlazu sa prodavnice i gledam ,vidim da ima helikopter,postavicu barikadu poprijeko pa ce neko postaviti do zida.Kada sam postavio barikadu moj kolega iz sahp-a me zove da dodem do pregovaracke barikade di sam se opet pomaknuo sa desne strane jer nezelim se mjesati,i kasnije se desilo to sta se desilo da je kolega iz lspd-a pucao na zlocince i onda su dosla va admina i tu smo se razisli.
Moji dokazi: Nakon sto se sve zavrsilo kad smo se vratili u stanicu dosli su do mene dvojica admina te su me pozvali na grand diskor u sobu i tamo smo bricali sta se desilo pri tome ja nisam imao pojma sta sam napravio krivo i upalio sam im skrin ser te su mi pretrazili cjelu pocjes na google i gledali su mi trovo dal sam mudu gledo jel sam mu doniro itd.. Tu mi nista nisu mogli nac jer ja trovo ni negledam tu i tamo upaim live al ono slabo nit ne pratim mudu nit ga nisam zapratio ni nista.Stoga me zanima zasto sam dobio ban radi streamsnipe a nit negledam nit sam preplacen na mudjin kanal kako sam i gore napisao,zanimame od kud gspodinu nikoli obami dokaz da sam ja gledao mudu.Mislim i dalje neznam sta se tocno desilo samo znam da sam postavio barikadu tamo di navodno nisam smio stavit tj di je mudjarekao koliko sam shvatio.
Zelim da dobro pregledate pov koje ima vas kolega i da ako nadjete jedan ama bas jedan dokaz da sam ga streamsnip-o mozete mi dat ban na dugorocno.Ja nit neradim nikakve prekrsaje u gradu sve radim u skladu sa pravili
Uskladu sa svim samo zelim da mi se skine ban jer apsolutn nisam prekrsio nikakvo pravilo mislim na streamsnip.
Hvala unaprijed i nadam se da je ovo neka zabuna.
Moji dokazi: Nakon sto se sve zavrsilo kad smo se vratili u stanicu dosli su do mene dvojica admina te su me pozvali na grand diskor u sobu i tamo smo bricali sta se desilo pri tome ja nisam imao pojma sta sam napravio krivo i upalio sam im skrin ser te su mi pretrazili cjelu pocjes na google i gledali su mi trovo dal sam mudu gledo jel sam mu doniro itd.. Tu mi nista nisu mogli nac jer ja trovo ni negledam tu i tamo upaim live al ono slabo nit ne pratim mudu nit ga nisam zapratio ni nista.Stoga me zanima zasto sam dobio ban radi streamsnipe a nit negledam nit sam preplacen na mudjin kanal kako sam i gore napisao,zanimame od kud gspodinu nikoli obami dokaz da sam ja gledao mudu.Mislim i dalje neznam sta se tocno desilo samo znam da sam postavio barikadu tamo di navodno nisam smio stavit tj di je mudjarekao koliko sam shvatio.
Zelim da dobro pregledate pov koje ima vas kolega i da ako nadjete jedan ama bas jedan dokaz da sam ga streamsnip-o mozete mi dat ban na dugorocno.Ja nit neradim nikakve prekrsaje u gradu sve radim u skladu sa pravili
Uskladu sa svim samo zelim da mi se skine ban jer apsolutn nisam prekrsio nikakvo pravilo mislim na streamsnip.
Hvala unaprijed i nadam se da je ovo neka zabuna.