Informacije:
1. Vaše ime IRL: Irfan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h
5. Vaš Discord: irfaaa
6. Vaše ingame ime: Salih Bilman
7. Vaš ID: 39846
1. Vaše ime IRL: Irfan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h
5. Vaš Discord: irfaaa
6. Vaše ingame ime: Salih Bilman
7. Vaš ID: 39846
Dodatne informacije
1. Lider za.....SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1 - Kroz poprilično dug vremenski period igranja na ovom projektu stekao sam mnogo iskustva kao HC u svim state organizacijama, upoznat sam sa svim dogadjajima, postupcima i pravilima koja su SAHP-u neophodne za postojanje
2.2 - Moj tim i ja pokušali bi maximalno iskoristiti "samostalnost" SAHP-a u najbolji mogući način naravno uz saradnju sa curatorima.
2.3 - Autoritet i poštovanje igrača, prije svega HC bilo bi na prvom mjestu te bi nepoštovanje prethodno navedenih stvari bilo najstrožije kažnjeno
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 LOKACIJA:
SAHP kao malo izolovanija organizacija od ostalih ima dosta neiskorištenih prilika za napredak te bih svojim liderstvom te prilike pokušao u saradnji sa curatorima i iskoristiti. Kao primjer mogli bi iskoristiti RP sa National Guard-om, SAHP pored toga sto bi se odazivao na departmente vezane za hapšenja lica koja bi pokušala ući u vojnu bazu imali bi i ulogu u obaveznom patroliranju kapija i također patroliranju same utvrde Fort Zancudo. Osim ovog navedenog imam osjećaj da su se prethodni lideri više fokusirali na patrole isključivo autoputevima i naselju Paleto Bay te bi tako naselje Sandy Shores ostavili poprilično praznim i zabačenim mjestom tako da bi moja ekipa i ja pokusali doprinijeti tome da se ovaj dio grada tako reći, oživi.
3.2 - SPEC. JEDINICE I UNIFORME:
Specijalne jedinice bile bi SAJ, INSPEKTORI te INSTRUKTORI. Svaka jedinica zasebno imala bi poslove striktno propisane njima.
SAJ - Najsposobnija i najspremnija jedinica koja bi se odazivala na najmanje bitnije, a da ne pričam za najbitnije zahtjeve za bilo kakvu vrstu pomoći. Također imali bi pristup zračnim snagama koje bi imale ulogu u oblijetanju cijelog sjevernog dijela grada, a posebno utvrdom Fort Zancudo i brdima oko nje.
INSPEKTORI - Imali bi uloge u pronalasku i zapljeni manjih kolicina kanabisa dok bi veće količine istoga morali zaplijeniti uz maximalnu pomoć snaga SAJ jedinice. Druga uloga je hapšenje kriminalaca koji prodaju bilo kakve vrste narkotika ili oružja. Treća uloga bila bi pomoć organizaciji FIB u snimanju dokaza neophodnih za njihov rad.
INSTRUKTORI - Imali bi ulogu u pružanju vrhunske obuke novim članovima, te članovi ove jedinice bili bi najiskusniji mogući. Obuke novih članova potrudio bih se da budu u utvrdi Fort Zancudo.
3.3 - NOVOSTI I REGRUTACIJE:
Regrutacije bile bi održavane na 2 načina. Prvi načine bile bi aplikacije na službenom discordu organizacije za koji bi bio zadužen određeni tim od 2-3 ljudi, dok bi drugi način bio redovne regrutacije. Ispitivanja za ulazak u organizaciju bila bi najstrožija i uglavnom bila fokusirana na primjere, a ne same definicije pravila.
Što se tiče novosti/vijesti potrudili bi se imati saradnju sa LI te aktivirati obavijesti o nekim od najvećih uspjeha organizacije. Te obavijesti bile bi prikazivane na oficijalnom discordu Lifeinvadera i GrandRP, a potrudio bih se i da novosti budu prikazane i na forumu u posebnim odjeljcima