Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5551
Players nickname
Vlado Zvir
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 21, 2023
Time
11.31
Proofs
https://imgur.com/a/2kwbqrC

Vlado

Player
Player
Dobar dan i veliki pozdrav poštovana administracijo,prije 5 dana tocno u subotu 16.12.2023 dosao sam kuci sa broda na par sati pa kazem aj da napravim update i da se javim prijateljima u igri prije nego se vratim na brod kad ono veliko iznenađenje dobio blacklistu razlog vaš IP je blokiran.Svi znate da nikad nisam pravio probleme na ovom serveru i da nikad nisam prekrsio niti jedno pravilo grada a pogotovo servera osim jednom što sam napravio PG jer sam htio zaobici odron preko planine stvarno zelim nastaviti igrati na serveru sa prijateljima koje sam stekao u ove 2 godine koliko igram na projektu.Zato vas stvarno molim za unban IP adrese jer stvarno bi mi bilo uzasno krivo ako moram prestati igrati s ljudima s kojima iskoristim tih 10 dana u mjesecu jer sam ostalih 20 na brodu tu sam upoznao ljude koji su mi pomogli u igri a i u stvarno zivotu Hvala vam jos jednom unaprijed kakvu god odluku donijeli <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom