Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Don Vasquez

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ajdin
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: cune0128
6. Vaše ingame ime: Leo Chang
7. Vaš ID: 4106

1. Leader za
Blood Street Gang

2.
Zašto želite biti Leader ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Od kako sam poceo igrati na ovom projektu vecinu vremena sam proveo u kriminalnim organizacijama a Bloods su mi uvijek bili specificni i bolji od ostalih pa bih volio da uzmem ovu organizaciju, takodje bio sam HC u skoro svim organizacijama
Marabunta {12}
Vagos{12}

Bloods{11}
Ballas{12}

- Znam pravila i vjerovatno bi se snašao ako bi bio lider organizacije. Imao bi zamjenike koji bi mi pomogli ako bi imao nekih problema oko clanovi ili oko organizovanja evenata.

- Kada bi bio lider išli bi na evente. Išli bi na svaku tajnu, pomorsku bitku, navečer bi organizirali pljačku prodavnice i talačke. Ne bi bilo dosadno ljudima u organizaciji.
Imali bi vremena i za zezancije ali morali bi i raditi. Ne bi bio strog lider. Spojili bi se sa ostalim gangovima i išli bi na talačke da nas ima što više i da se zabavimo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ako budem bio lider organizacije organizirao bi da budemo što aktivniji na eventima. U organizaciju bi ubacivao ljude koje znaju pravila i koji znaju šta rade da ne naprave warn na organizaciju. Bili bi svi detaljno ispitani, ne bi ih pitao jako teška pravila nego bi ih pitao neka osnovna pravila grada i 5 geto pravila, naravno nekoliko ne skriptovanih zelenih zoni u geto području. Prijateljima također bi dao High Command-u u gangu koji bi mi pomagali kada nisam tu, ubacivali članove u organizaciju, išli na evente. Ubacio bi ljude koji se znaju jako dobro pucati i oni bi turfali za mene. Naravno da bi dao bonuse onima koji su bili na eventu i ne bi bio strog lider.

Rankovi :

1. Suspended

2. Newbie

3. Loyal member

4. Baby

5. Big Baby

6. Grafiter

7. Grafit team leader

8. Gheto Commander

9. Capo

10. Turfer

11.O.G