Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Demorgan za Pravilo zelene zone 1.2 | Seval Murinjo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15570
Players nickname
Seval Murinjo
Administrators nickname
Seval Murinjo
Date
Feb 23, 2022
Time
23:40
Proofs
https://imgur.com/a/zYu8Rah

guhdigger

Player
Player
Ova je situacija, neki lik je bio u geto na putu kod prodavnice i mi smo ga tu krenuli robati i on je utrcao u prodavnicu. I mi usli i govorimo mu da izadje iz prodavnice sa puskama i pistoljima i onda se ukljucuje Seval Murinjo na spec i jaila nas. On kao admin zar nebi prvo trebao da sagleda celu situaciju il nesto ? I posle kad ga pitam hocu da lepo vidim sta se desilo pre prodavnice , on mi odgovori ja sam kasnije usao u spec postavi zalbu na forum. Znaci time bi trebali svi da snimamo uvek ?

Zelim da vidim sta veca administracija misli o ovime, on bi trebao prvo da dodje i pita sta se desava po meni.

Ivkezz

Player
Player
Postovanje, Ukoliko imate POV da je on pobijegao u Zelenu Zonu okacite zalbu na igrace, Administrator Seval je donio ispranu odluku.
Pravilo zelene zone 1.2 Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje torbi na glavu igračima. / Upozori

Status
Not open for further replies.
Top Bottom