Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Kovac

Player
Player
Joined
May 4, 2022
Messages
85
1. Vaše ime IRL Andrej
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu 8h
5. Vaš Discord pelegrincic#9470
6. Vaše ingame ime Anndrej Kovac

7. Vaš ID 21677

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Lider ove organizacije želim biti zbog toga što sam više od pola vremena svojeg RolePlay života proveo u SAHP-u. Od početka moga RolePlay-a, prva organizacija mi je bila SAHP koja me naučila puno stvari i svideo mi se njezin način rada patroliranja autoputevima i rutama izvan grada.

- Lider ove organizacije želim biti da bih smanjio stopu kriminala i uveo pravdu na autoputeve i u samu državu Los Santos-a. Smanjio bih kriminal na SAHP-ovim područjima na načine da povećam broj stalnih patrola koje će patrolirati autoputevima, dok bi taktički timovi imali stalne vežbe za krizne situacije.

- Lider ove organizacije želim biti jer imam svoje vizije za ovu organizaciju i za njezinu budućnost. Imam spremne timove za obučavanje novih šerifa i za uspostav sistema SAHP-a.


3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Uveo bih novi tim u šerife kao presretači koji bi patrolirali isključivo jednim od dva autoputa i presretali vozače visokih brzina. Također presretači bih dobili posebne sportske undercover aute kako se ne bi primetili u prometu.


2. Uveo bih nova pravila pri kontroli lica, gde na primer policijski službenik tokom zaustavljanja lica zahteva lice da hoda ravno po liniji kako lice ne bi bilo pod utjecajem alkohola ili zabranjenih substanca.


3. Novo pravilo SAHP-a bi bilo da svaki šerif treba imati svako hapšenje snimljeno od početka situacije i stavljeno u svoj patrol log radi daljnjeg suzbijanja nepravde među građanima. Isto tako da ako se hapšeno lice dođe žaliti da šerif ima sve snimljeno ( u svoju odbranu ) kako ne bi došlo do bilo kakve daljnje eskalacije situacije. Kontrolirao bi to na načine da uspostavim bolju vezu sa Government-om te da oni prijavljuju kada je bilo koji šerif ušao i izašao sa područja zatvora ( uzimanje legitimacija ), proveravalo bi se na nedeljnoj razini.


4. Timovi SASF-a ( San Andreas Special Forces ) koji bi radili taktike za talačke i krizne situacije, te situacije pogodne za državnu opasnost. Timovi SASF-a bih sadržavali više manje načinjenih timova ( squad-ova ) koji bi se zvali po grčkim slovima ( Alfa,Beta,Gama,Delta), SASF bi imao jednog vođu tima koji nadgleda vođe squad-ova koji su zaduženi svaki za svoj tim na primer tim Alfa ima svojeg vođu squad-a, ali im je glavni vođa tima. ALFA-koriste taktike na talačkama koje se odvijaju ispred pregovora, BETA-koriste taktike na talačkama koje se odvijaju iza leđa osumnjičenih, GAMA-air support nikada ne sleće osim ako je taoc u opasnosti. DELTA-Glavni tim za čuvanje držanog šerifa, kud on tamo i oni.


5. Tim Krim Tim-a je zadužen za celokupan inspektorat San Andreas Highway Patrola. Oni su ljudi koji su zaduženi za suzbijanje bilo kakvih pokušaja dilanja, prenošenja, korišćenja, sađenja, nošenja i konzumiranja ilegalnih i zabrtanjenih substanca koje se odvijaju na prostoru regiona SAHP-a. Alfa tim SASF-a mora imati osiguran prostor za dolazak Krim Tim-a na scenu. Krim Tim bih imao dogovorenu saradnju sa FIB-om te bi im dostavljao dokaze kriminalnih radnji i pomagao kada bi trebali dodatnu potporu na akcijama ( uz odobrenje lidera FIB-a ).


6. Patrolno osoblje bi bilo osigurano sa patrolnim vozilima te bi bilo više radara osposobljeno po autoputevima i sporednim putevima. Napravio bih poseban tim koji bi samo za radare na autoputevima i sporednim cestama. Isto tako bio bi poseban tim specijaliziran za zapljene vozila.


--Struktura činova--
30. Državni Sheriff
29. Zamenik državnog sheriffa
28. Assistent državnog sheriffa
27. Major
26. Komandant SASF-a
25. Direktor Krim Tim-a
24. Poručnik
23. Kapetan

22. Trening direktor
21. Vodja presretača
20. Vodja patrolnog osoblja

19. Zamenik patrolnog osoblja
18. Krim Tim III

17. Krim Tim II
16. Krim Tim I
15. Vodja tima SASF
14. SASF DELTA
13. SASF ALFA
12. SASF BETA
11. SASF GAMA

10. Presretač
9. Patrol officer II
8. Patrol officer I
7. Radarska patrola II
6. Radarska patrola I
5. Zapljenska patrola
4. Sheriff regruit

3. Suspend 6h
2. Suspend 12h
1. Suspend 24h


Anndrej Kovac I Hvala na čitanju I Ex Chief of staff FIB, Pukovnik SAHP, General major NG


2d836f443d0ecacfe180b6b0e1c2bd4d330a454a_2_512x500.png

 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom