Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera SAHP | Vasilije Zampa 30067

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vajo Mintz

Player
Player
1. Vaše ime IRL Vasilije
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona +1
4. Prosjek online po danu: 6-8 radnim danima 8-10h vikendom
5. Vaš Discord zujo_10
6. Vaše ingame ime Vasilije Zampa
7. Vaš ID: 30067

Dodatne informacije

1. Lider za Sand Andreas Highway Patrol
( SAHP )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

1) Vec duze vreme sam na ovom projektu j projekat mi se bas svica nikad nisam bio lider al sam proso sve drzavne i vazda sam bio HC u njima i zamenik sam dosta puta bio volio bi da isprobam kako je to biti lider organizacije.

2) Imam dosta iskustva u RP i zato zelim da ovaj ( SAHP ) bude imo najboli RP do sad.

3) Takoce imam i spremno sve za sahp pa tako i ljude i rannkove i sve ostalo

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega napravio bi ekipu koja bi vodila neki jedineice i naprimer sav auto put bi bio osiguran sa svih strana to je prvo drugo volio bi da se slazemo sve organizacije i da se se dogocaramo oko akcija i oko svega na akcije bi sve isli u velikom broju.

-Napravio bi dosta dobru komunikaciju sa kolegama iz svih drzavnih ORG i volio bi da se svi slazemo.

-Imao bi proceduru za ispitivanje kada docu na regrutaciju i procu prvi dio kontrole onda idu na ispiticvanje ako procu ispitivanje onda staju na 10-1 gde is ja uputim malo u ORGANIZACIJU kako funcionise sve to onda bi imo poseban rank u ORGANIZACIJI Instruktor obuke koi bi radio obuku svim noovim clanovima i nasim zaposlenima ako bi im trebala obuka naravno zatim kada procu obuku opet staju na 10-1 svi i onda dobijaju rank policajca gde bi neki visi cin bio sa njima u patrolu i onda bi ako se dobro pokase u to patrolu njemu bi se poveco rank i tako bi vuncionisalo ispitivanje i sve ostalo.

-Sto se tice rankova i bunusa bonusi bi se dobiali svako vece posle akcija koje se zavrse a rankovi bi se dobijali svakog petka bi svi bili pozvani na 10-1 i tu bi se djelili RANK-UP.

-Potrudio bi se da ubacim sto vise Geto patrola i evenata za igrace da se malo zabave i ostalih stvari.

-Toksicnos bi bio minimalan skoro pa ga nebi ni bilo pokuso bi da napravim sto bolji SAHP.

-I cesto bi radio grupne patrole gde se spoje vise organizacija i moih ljudi i da patrolimramo auto putem i da radimo rutinsku patrolu.

-Zbg mog iskuustva u dosta organizacijama najvise u FIB bi napravio bi raspored ljudi kada su upitanju talacke situacije ili gan sop,prodavnica i dosta stvari 3 moja HC bi bila na pregovorima svi drugi bi se rasirili na sve strane imao bi snajperski tim koi bi stojao na brdima i koi bi pucao kda kazemo 10-10 na radiju.

-Zelio bi da dovedem dosta ljudi koi su iskusni da mi mogli da dove jedinice i da imam dosta clanova koi ce da budu u te jedinice i zato mi trebaju iskusni ljudi da bi moga da ig rasporedim da vode lejdinice.

Rankovi:

1)Suspended
2) Trainee
3) Rookie
4) Trooper I
5) Trooper II
6) Trooper III
7) Senior trooper I
8) Senior trooper II
9) Senior trooper III
10) Master trooper I
11) Master trooper II