- Vaše ime IRL Kerim
- Vaše godine 15
- Vremenska zona GMT +1
- Prosjek online po danu 4_5H
- Vaš Discord kera0858
- Vaše ingame ime Sake Bukva
- Vaš ID 26129
- Lider za SAHP( San Andreas Higway patrol)
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Sto se tice HC imam vec ljude koji bi mi bili clanovi HC, a ti ljudi takodjer imaju dosta iskustva sto se tice state organizacija i high commandom.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Stalno bih radio regrutacije i ne bi dozvolio da organizacija ostane prazna.
- Kriteriji za ulazak u ovu organizaciju bili bi visoki ko god bi zelio uci u org morao bi odlicno poznavati rp pravila i pravila servera.
- Trudio bih se da cesto radimo punktove sa drugim state organizacijama, punktove dosadasnji lideri i nisu bas radili tako da bi ovaj SAHP to radio.
- Ja kao lider SAHP-a uveo bih strogu ozbiljnost sto se tice akcija i kada se opcenito radi nesto ozbiljno.
- Svaki novi clan koji bi usao u SAHP morao bi proci ozbiljnu i detaljnu obuku da ne bi doslo do nekih komplikacija tokom rada.
- HC bi bio pazljivo odabran da u buducnosti ne bi bilo problema sto se tice njihovog rada.
- Nikada ne bi dopustio da na autoputu nema barem dvije patrole da kontrolisu saobracaj.
- Maksimalno bih se potrudio da se SAHP na svakoj akciji u saradnji sa drugim state organizacijama pojavi u sto vecem broju.
- HC bi morao biti strogo postovan u suprotnom ce slijediti sankcije.
- Komunikacija na radiu bi bila samo po potrebi i samo u kodovima u suprotnom takodjer ce slijediti sankcije.
- HC bi se morao postovati jednako nije bitno jel to moj zamjenik,assistent ili ja svi bi se morali postovati jednako.
- Na akcijama bi morala vladati stroga ozbiljnost ne bi dopustio ni najmanje zezancije na akcijama.
- Kolege iz drugih organizacija bi se morale strogo postovati stoga bi se trudili da na akcijama dosta suradjujemo sa drugim state organizacijama
- Ne bi dopustio da mi stanica bude puna i da ljudi odnosno zaposlenici hodaju u prazno vec bi morali raditi.
- Kada bi neko dobio npr.suspend III morao bi za kaznu ostati na tome ranku 3 dana da bi odsluzio svoju kazno za ono sto je uradio pa onda kada pomisli da opet nesto lose uradi dobro ce razmisliti hoce li to uraditi.
- Radi identifikacije ko prica na radiu svako bi imao svoj broj znacke koji bi se morao obavezno upotrebljavati kod komunikacije na radiu.
- Svaki clan organizacije minimalno pola svog provedenog vremena na serveru bi morao provesti na duznosti.
- Maksimalno bih se trudio da cesto dajem bonuse zaposlenima za njihov rad, a posebno bi od mene dobijali bonuse oni najaktivniji koji se najvise zalazu za organizaciju.
Rankovi
-----------------------
30.State Sheriff
29.Deputy State Sheriff
28.State Sheriff's Assistant
27.Chief of Staff
26.Deputy Chief of Staff
25.Head of Department
High Command
------------------------
24.Deputy Head of Department
23.Sheriff trainer
22.Commander
21.Captain
20.Senior Corporal
High staff
---------------------------
19.Corporal
18.Senior Inspector
17.Inspector
16.S.W.A.T Senior
15. S.WA.T Team
14.Sheriff Sergeant
13.Sheriff Liuetenatnt
12. State Trooper
11.Sheriff Officer Master
10.Sheriff Officer Senior
9.Sheriff Officer III
8.Sheriff Officer II
7.Sheriff Officer I
6.Junior Sheriff Officer
5.Towing Unit
4.Sheriff on Training
3.Suspend III
2.Suspend II
1.Suspend I
KODOVI:-----------------------
30.State Sheriff
29.Deputy State Sheriff
28.State Sheriff's Assistant
27.Chief of Staff
26.Deputy Chief of Staff
25.Head of Department
High Command
------------------------
24.Deputy Head of Department
23.Sheriff trainer
22.Commander
21.Captain
20.Senior Corporal
High staff
---------------------------
19.Corporal
18.Senior Inspector
17.Inspector
16.S.W.A.T Senior
15. S.WA.T Team
14.Sheriff Sergeant
13.Sheriff Liuetenatnt
12. State Trooper
11.Sheriff Officer Master
10.Sheriff Officer Senior
9.Sheriff Officer III
8.Sheriff Officer II
7.Sheriff Officer I
6.Junior Sheriff Officer
5.Towing Unit
4.Sheriff on Training
3.Suspend III
2.Suspend II
1.Suspend I
10-1: Svi u vrstu na parkingu iza SAHP-a
10-2: Negativno
10-3: Prekid svake komunikacije na radiu
10-4
10-5: Ponovite posljednji prenos
10-6: Zanemarite posljednji prenos
10-7:Odjava sa duznosti
10-8: Pridjava na duznost
10-9
10-10: Pucnjava na lokaciji
10-20: Lokacija?
10-21: Stanje npr. na autoputu
10-99: Situacija gotova
Ovi kodovi bi bili obavezni da se koriste za komunikaciju na radiu i obavezno se moraju znati.