Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za SAHP (San Andreas Higway Patrol) I Sake Bukva 26129

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sake Bukvaa

Player
Player
  1. Vaše ime IRL Kerim
  2. Vaše godine 15
  3. Vremenska zona GMT +1
  4. Prosjek online po danu 4_5H
  5. Vaš Discord kera0858
  6. Vaše ingame ime Sake Bukva
  7. Vaš ID 26129
Dodatne informacije
  1. Lider za SAHP( San Andreas Higway patrol)
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zelio bih biti lider SAHP-a iz razloga jer imam jako puno iskustva sto se tice state organizacija u svim drzavnim organizacijama sam bio HC tako da mi nije nepoznat posao kojim se bavi SAHP. Sto se tice SAHP-a bio sam mnogo puta u SAHPU tako da posao kojim se sahp bavi nije mi nepoznat SAHP mi je jedna od drazih organizacija jer kao sto sam rekao puno vremena sam proveo u istom takodjer kao HC u SAHP-u dosta stvari sam naucio o organizaciji tako da smatram da sam kompetentan za lidera ove organizacije.Od dana kada sam usao na ovaj server radim po state organizacijama pa mislim da imam dovoljno znanja i vjestina za lidera.Zbog tog dugog vremena na ovom serveru i po state organizacijama mislim da bih trebao da pokusam da budem i lider neke organizacije.

Sto se tice HC imam vec ljude koji bi mi bili clanovi HC, a ti ljudi takodjer imaju dosta iskustva sto se tice state organizacija i high commandom.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ja kao lider SAHP-a promijenio bih dosta nekih stvari koje ne mogu reci da vec nisu bile ali opet se trebaju da rade.
  1. Stalno bih radio regrutacije i ne bi dozvolio da organizacija ostane prazna.
  2. Kriteriji za ulazak u ovu organizaciju bili bi visoki ko god bi zelio uci u org morao bi odlicno poznavati rp pravila i pravila servera.
  3. Trudio bih se da cesto radimo punktove sa drugim state organizacijama, punktove dosadasnji lideri i nisu bas radili tako da bi ovaj SAHP to radio.
  4. Ja kao lider SAHP-a uveo bih strogu ozbiljnost sto se tice akcija i kada se opcenito radi nesto ozbiljno.
  5. Svaki novi clan koji bi usao u SAHP morao bi proci ozbiljnu i detaljnu obuku da ne bi doslo do nekih komplikacija tokom rada.
  6. HC bi bio pazljivo odabran da u buducnosti ne bi bilo problema sto se tice njihovog rada.
  7. Nikada ne bi dopustio da na autoputu nema barem dvije patrole da kontrolisu saobracaj.
  8. Maksimalno bih se potrudio da se SAHP na svakoj akciji u saradnji sa drugim state organizacijama pojavi u sto vecem broju.
  9. HC bi morao biti strogo postovan u suprotnom ce slijediti sankcije.
  10. Komunikacija na radiu bi bila samo po potrebi i samo u kodovima u suprotnom takodjer ce slijediti sankcije.
  11. HC bi se morao postovati jednako nije bitno jel to moj zamjenik,assistent ili ja svi bi se morali postovati jednako.
  12. Na akcijama bi morala vladati stroga ozbiljnost ne bi dopustio ni najmanje zezancije na akcijama.
  13. Kolege iz drugih organizacija bi se morale strogo postovati stoga bi se trudili da na akcijama dosta suradjujemo sa drugim state organizacijama
  14. Ne bi dopustio da mi stanica bude puna i da ljudi odnosno zaposlenici hodaju u prazno vec bi morali raditi.
  15. Kada bi neko dobio npr.suspend III morao bi za kaznu ostati na tome ranku 3 dana da bi odsluzio svoju kazno za ono sto je uradio pa onda kada pomisli da opet nesto lose uradi dobro ce razmisliti hoce li to uraditi.
  16. Radi identifikacije ko prica na radiu svako bi imao svoj broj znacke koji bi se morao obavezno upotrebljavati kod komunikacije na radiu.
  17. Svaki clan organizacije minimalno pola svog provedenog vremena na serveru bi morao provesti na duznosti.
  18. Maksimalno bih se trudio da cesto dajem bonuse zaposlenima za njihov rad, a posebno bi od mene dobijali bonuse oni najaktivniji koji se najvise zalazu za organizaciju.

Rankovi
-----------------------
30.State Sheriff
29.Deputy State Sheriff
28.State Sheriff's Assistant
27.Chief of Staff
26.Deputy Chief of Staff
25.Head of Department

High Command
------------------------
24.Deputy Head of Department
23.Sheriff trainer
22.Commander
21.Captain
20.Senior Corporal
High staff

---------------------------
19.Corporal
18.Senior Inspector
17.Inspector
16.S.W.A.T Senior
15. S.WA.T Team
14.Sheriff Sergeant
13.Sheriff Liuetenatnt
12. State Trooper
11.Sheriff Officer Master
10.Sheriff Officer Senior
9.Sheriff Officer III
8.Sheriff Officer II
7.Sheriff Officer I
6.Junior Sheriff Officer
5.Towing Unit
4.Sheriff on Training
3.Suspend III
2.Suspend II
1.Suspend I

KODOVI:
10-1: Svi u vrstu na parkingu iza SAHP-a
10-2: Negativno
10-3: Prekid svake komunikacije na radiu
10-4:pozitvno
10-5: Ponovite posljednji prenos
10-6: Zanemarite posljednji prenos
10-7:Odjava sa duznosti
10-8: Pridjava na duznost
10-9:potrebno hitno pojacanje
10-10: Pucnjava na lokaciji
10-20: Lokacija?
10-21: Stanje npr. na autoputu
10-99: Situacija gotova
Ovi kodovi bi bili obavezni da se koriste za komunikaciju na radiu i obavezno se moraju znati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom