Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26455
Players nickname
Francis Cash
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/544346/#post-1987131

FrancisDeLaSanta

Player
Player
Self report sam napravio kako bih priznao na krsenje pravila GP 1.1 kako se vidi u self reportu i kako bih mogao postati Admin ili Lider određene org ali sam sada dobio ban ikao mi je

Relja Shayk odgovorio s ovime:​

Odbijeno.

ID 26455 nakon unbana nije prekrsio G.P 1.4 i G.P 1.1.
Za generalna pravila G.P 1.7 i G.P 1.8 nedovoljno dokaza.

Sada dobivam ban unatoc odbijenom self report u kojemu priznajem na krsenje pravila :(Ja zelim da administracija razume da sam menjao rockstar zbog izvanredne situacije u kojoj sam izgubio rockstar([email protected]) i menjao ga drugim rockstarom u mojoj pozesiji tada nisam razumeo da krsim pravilo (GP 1.1) nedavno moj stari rockstar sam dobio nazad (uspeo resetam password) i vratio sam se na moj stari rockstar.Jako mi je zao sto se nisam javio Muji Simbi oko menjanja accounta(rockstar) ali tada nisam znao da je to krsenja pravila.Ne zelim sada ziveti u lazi i ne moci se prijaviti za tim administracije.Nadam se da me razumete i zahvaljujem.)

Molim admine viseg cina da ovo razumeju i unbanovaju me kako bih mogao nastaviti igrati za bozicnu update.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom