Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42035
Players nickname
I do not know
Suspect ID
48244,25544
Date of violation
Dec 23, 2023
Time of violation
17:30
Proofs
https://youtu.be/I_wYpC8yXKM?si=9EpbsQPJ_umM8gIR

Ilce Sumar

Player
Player
48244 kad sam izao iz gz kreno me da puca. 25544 nije zapoceo prvi nego on je meni pucao prvi pa sam ja krenuo da pucam i ubio sam ga. A ti sta si kacio hocu da dostavis cjeli pov gde si i ti pucao i gde si se pravio pametan

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije.
  • Rok 12 sati.

Zyon Gotti

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV iz početne situacije.
  • Rok 12 sati.
Ovdej vam je cijeli pov od pocetka vidise da izalizim iz auta ima vam jedino pov do kraj gdej mi kresa tako da zelim da sa kazne igrica koji su uradili. A ovaj koji laze da sam ja pucao neka on pokaze pov da sam pucao ,a znam da nema pov jer ja nisam pucao jer ja neradim takve stvari kao on.

Zyon Gotti

Player
Player
48244 kad sam izao iz gz kreno me da puca. 25544 nije započeo prvi nego on je meni pucao prvi pa sam ja krenuo da pucam i ubio sam ga. A ti sta si kacio hocu da dostavis cjeli pov gdje si i ti pucao i gdje si se pravio pametan
Ajde buraz ti meni dokazi da sam ja pucao i nemoj lagati zato jer konstanto kriš pravila slobodno neka administracija provjeri što si sve uradio.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u naznačeno vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom