Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang I Andrej Wbear

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
1. Vaše ime IRL : Andrej
2
. Vaše godine : 18
3
. Vremenska zona : GTM+1
4
. Prosjek online po danu : Zbog obaveza kojih vise nemam prema skoli oko 10h
5
. Vaš Discord : andrej_910
6
. Vaše ingame ime : Andrej Wbear
7
. Vaš ID :12855

1. Lider za..... Bloods Street Gang

2
. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti. Bio sam u dosta razlicitih gangova i video sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da sam ja takodje lepo vodio organizaciju bez bilo kakvih prekrsaja, i voleo bih to da ponovim. Također vrlo temeljito znam pravila i znam sta smem, a sta ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju uopšteno. Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje. Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

Želeo bih biti lider da Bloods postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati. Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene. Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje reči, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje. Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će saučesnici u konfliktu biti dobro preispitani šta je uzrok svađe i probat će se rešiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije. Davao bih primer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama. Rankovi će se dobijati po zasluzi, sazivao bih sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande. Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

1- Suspend
2- Rookie
3- Baby Gangster
4- Gangster
5- Warior
6- Grafiti Team
7- Grafiti Team Leader
8- Turfer
9- Turf Team Leader
10- Legend
11- O.G.
12- Co-Leader