Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang I Ogii Swayze

Rejected
Status
Not open for further replies.

oogiii88

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7+
5. Vaš Diskord: oogiii88
6. Vaše Ingame ime: Ogii Swayze
7. Vaš ID: 52460

Dodatne Informacije

1. Lider za:
Blood Street Gang
2. Zašto želite da budete
Lider ove posebne organizacije?
Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto bih bas volio voditi neki gang posto sam vecinu svog vremena na ovom serveru proveo u gangovima i kao co-lider istih. Imam dosta iskustva vec na ovom serveru jer vec dosta dugo igram ovdje, igram gotovo od pocetka ovog servera, poznajem vecinu pravila i neko krace vrijeme i bio sam co-leader u Ballasima i high rank sam vecinom u organizacijama. Otkad sam na ovom serveru igram u gang organizacijama (Ballas , Bloods i Marabunta) te iz tog razloga znam dosta o tome kako funkcioniraju gangovi i volio bih voditi neku gang organizaciju. Imam vec tim ljudi koji bi me pratio koji su izvrsni igraci i pucaci. Mogu biti strog ali i pravedan lider, lider koji bih imao postovanja prema svima i sve ljude smatrao dobrim drugarima s kojima bih se zabavljao i lijepo provodio vrijeme na ovom serveru s njima.
Mislim da su turfovi takodje veliki deo rivalstva medju bandama na sta bi takodje voleo da se fokusiramo.
Radio bih po sistemu gde bi podelio ljude na vise grupa i vodje grupa, turf team, spray team, ghetto team, pregovaraci za pljacke gde bi ih veci cinovi nadgledali da niko ne krsi pravila.
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja.
Svaki clan bi morao biti testiran istom merom kao za legalne organizacije, gde bi morali znati sva pravila grada i roleplaya. Greske ne bi bile tolerisane.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a/koristenja Discorda sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti uklonjeno ili da budemo svi u jednoj sobi kada smo u RP da smo svi defani u toj sobi kako bih bili sigurni da neko ne MG-a sa nekim drugim. Da se ne rade talacke situacije na ronicu jer je to cisti RP2win i neke ostale RP2win situacije. Vise fokusa na RP od eventa jer eventi se vrte u krug. (naravno treba ih raditi, ali fokus treba dati roleplayu)
Ne bih bilo koga prihvacao u gang, malo vise bih ispitavao ljude, kao npr. sto je za drzavne org.da ima neka aplikacija ali koja bi se stalno pregledavala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom