Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera The bloods Street Gang I Urke Arlert

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Woodley

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL -Uroš
2. Vaše godine -14
3. Vremenska zona -GMT+1
4. Prosjek na mreži po danu:4 DO 6 SATI
Vaš discord:urke7
6. Vaše ime in game:Urke Arlert
7. Vaš ID -30480
Dodatne informacije
1. Lider Bloods Streat Gang

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije

2.1 - Prije svega imam dosta iskustva u bandama. Video sam mnogo i stekao iskustvo. Mnogo sam bio vođa na događajima bandi. Posvećena sam tome da članstvo ostane jako i uspješno. Vodio sam mnogo stvari dok sam bio lider. Siguran sam da ću biti vođa koji neće primati upozorenja. Možemo postići velike stvari sa mojim saigračima u mom mandatu i ostati na vrhu događaja.

2.2 - Vjerujem da imam odlično vodstvo. Sve sam vidio šta nije u redu sa onim što nije ispravno. Siguran sam da imam dovoljno informacija. Na osnovu mog iskustva. Zadržaću bandu Bloods Streeta na vrhu. Marabunta Grande će uvijek biti aktivna.

2.3 - Mislim da je Bloods Street Gang jedna od važnih bandi kao i druge bande. Dugo sam u gradu. Vidio sam neaktivan i nemoćan u getu. Zato želim da budem vođa Marabunta Grande bande, jer ću i ovo promijeniti, siguran sam u sebe i želim da radim ove stvari pod zamjenikom mog rukovodstva. Moj cilj je ovo završiti bez grešaka i na profesionalan način.

3. Vaši savjeti za poboljšanje igre uloga u organizaciji
1 - Uvijek ćemo biti aktivni u bandi radeći mnogo različitih aktivnosti (pljačka radnje, trgovina oružjem, talačka situacija, fz racija, pljačka na autoputu). Pokušat ćemo stupiti u interakciju sa Lavovima, posebno tako što ćemo napraviti situaciju taoca. Vjerujem da ćemo na ovaj način još više unaprijediti naš rp. Oni će vidjeti Marabunta Grande ne samo u sjedištu, svuda u getu i izvan geta. Sve ćemo raditi profesionalno razgovarajući na radiju bez metagaminga u skladu sa pravilima. Držaćemo se pravila bez kršenja pravila. Neću dozvoliti kršenje pravila u Marabunta Grande. Svako kršenje pravila će dovesti do izbacivanja, štrajka ili stavljanja na crnu listu od strane bande.

4. Moji ciljevi

Aktivnost u događajima i getu bez kršenja pravila
Svaki sat maksimalni profit od prskanja
%100 Turf

Status
Not open for further replies.
Top Bottom