Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21732
Players nickname
Sanjil Sanchez
Suspect ID
37948
Date of violation
Dec 22, 2023
Time of violation
19:20
Proofs
https://imgur.com/a/YSD44fm

mat1222

Player
Player
Poštovana administracijo, jučer oko 19:20, uhapšen sam od strane osobe id 37948- Sanjil Sanchez. Krenulo je tako da sam bio u auto s kolegom koji je htio malo provocirati LSPD- ovce, nakon par sekundi oni su nam krenuli odbrojavati i mi odlazimo. Prođe 3-4 min, i eto njih kod nas opet u službenom vozilu kod autopijace i kreću nas napadat. Brzo smo se uputili u bijeg u geto i par sekundi nakon što smo izašli oni se odjednom stvore iza nas i gase nam motor bez upozorenja i ičega(teški MG). Natjeraju nas da izađemo iz vozila te nas privode. Odveli su nas do zatvora, da ne pričam o PG-u koji su radili i još nitko da pita jeste li dobro nakon više teških sudara, baš naprotiv njegov kolega kaže da mu kao puca u glavi, dakle teški RP2WIN. Odvode me u ćeliju gdje mi taj policajac piše kaznu za pokušaj ubojstva sl. lica i nepodčinjenost ako se dobro sjećam za ovo drugo. Na moje pitanje mogu li obaviti tel. poziv ili dobiti advokata on odgovara da nemam pravo na to i isto tako na upit da mi pokaže svoj POV situacije on samo nešto promrmlja i odlazi. Dakle kompletno neprofesionalan odnos. Naravno moram pohlaviti GOV jer kad sam im objasnio situaciju, zaštitari su pokušali zv ati advokata, ali nikog nije bilo. Naravno dali su mi da prenosim kutije. Želim da ovaj policajac prikaže svoj POV situacije jer ja smatram da nisam nikoga napao ni sl. Nisam snimao situaciju jer nisam očekivao da će se ovako nešto desiti.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
nedovoljno dokaza + slika nije cela​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom