Dobar dan Mujo/Abrahame.Ovo nije zalba nego Appel,najme dobio sam blacklist iz ne poznatog razloga mada mislim da znam razlog.Bio sam Leader Families Ganga na twinku ID 43007.Imao sam problem oko skole te sam nagurao jako lose ocene.U tom vremenu su mi moji roditelji zabranili Kompjuter te nisam moga biti aktivan i ispunjavati sve svoje obaveze kao Leader Organizacije.Javio sam se u Curator chat i reko sam da necu moci voditi organizaciju i da li mogu najaviti odsustvo da dok se to ne resi.Usput radili su mi se renovacije u kuci te svakako nebi mogao igrati par dana.Mislio sam de cu resiti sve ubrzo ali i nisam bas.Taj dan isti dobijam warn na organizaciju.Posle toga sam trazio disband jer sam video da cim nema mene organizacija ne moze funkcinosati.Posle mesec dana sam se prijavio za FIB i Marabuntu Grande.Te su mi obe aplikacije odbijene pod naslovom : Ne trazimo kandidate sa takvim speficikacijama.Posle toga sam napiso zalbu Reviewed - Odbijanje aplikacije za Leadera | Allen Siktter i dobio sam odgovor od Abrahama da sam blacklistovan za Leadere.Ako je razlog tog za blacklistu ja se nadam ako je moguce da dobijem unblacklist,jer iskreno nisam mogao u tom trenutku da vodim org i nisam znao da moze doci do ikakvih posledica: da dobijem bl za leadere.Nadam se da ako mogu dobiti priliku dobiti unblacklist iz principa jer cu moci voditi org i ispunjavati sve uslove kao leader i nece se vise ponoviti greska koja mi se dogodila