By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Rekao sam ic da je retard jer ne zna da se puca nigde nije spomentuo ooc molim lepo cao. Plus bih zamolio da proverite doticnog za verovatno bagovanje vremena ista stvar kao i sa amirom.Ehh nestašnog dječaka... šteta što se koristi ovakvim rječnikom... ehh gdje je baš na mene naišao
Sretni blagdani svima ❤❤
(vrijeme mi je sat unaprijed jer mi je bug na kompu, na mobitelu je normalno vrijeme)
Retard je OOC uvreda. Malo se educirajte ljepše gospodine.Rekao sam ic da je retard jer ne zna da se puca nigde nije spomentuo ooc molim lepo cao.
Ne postoje OOC i IC uvrede ako nisi znao al neka rese admini pa ces da vidisRetard je OOC uvreda. Malo se educirajte ljepše gospodine.
Haha nista se ne baguje, poslao sam sliku khmRekao sam ic da je retard jer ne zna da se puca nigde nije spomentuo ooc molim lepo cao. Plus bih zamolio da proverite doticnog za verovatno bagovanje vremena ista stvar kao i sa amirom.
Bolje to da se proveri nadam se da hoce sto je sigurno sigurno jeHaha nista se ne baguje, poslao sam sliku khm
Aha znaci onda su svi na grandu bagovali vrijeme kad se sat prromjenio pa je vrijeme bilo druukcije na grandu i u rl ha??Bolje to da se proveri nadam se da hoce sto je sigurno sigurno je
Sat se promenio odavno tako da bolje da proverite administracijo.Aha znaci onda su svi na grandu bagovali vrijeme kad se sat prromjenio pa je vrijeme bilo druukcije na grandu i u rl ha??
Hvala na brizi, ali dzabeSat se promenio odavno tako da bolje da proverite administracijo.