1. Vaše ime u RL: Vasilije
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 5-8 kada je nedela 7-10 sati
5. Vaš Diskord: jajsyx
6. Vaše Ingame ime:Jason Fedredov
7. Vaš ID: 30787
Dodatne Informacije
- Zašto želite postati admin?
Zeleo bi da postanem admin da bi sto bolji rp napravio kod igraca i izmecu organziacija da napravimo da se sto manje krse pravila i sve ostralo.
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam iskustva o RP-u sta smiju igraci radit a sta nesmiju.I zato bi se potrudio da krsenje u ovom gradu sto vise smanjimo.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Bio sam malo vise kaznjavan od strane admina i zato zelim da ucem u admine da bi se to sto vise smanjilo.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?|
- DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Nemam nikakve obaveze koje ce mi smetat
-
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 5-8 kada je nedela 7-10 sati
5. Vaš Diskord: jajsyx
6. Vaše Ingame ime:Jason Fedredov
7. Vaš ID: 30787
Dodatne Informacije
- Zašto želite postati admin?
Zeleo bi da postanem admin da bi sto bolji rp napravio kod igraca i izmecu organziacija da napravimo da se sto manje krse pravila i sve ostralo.
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam iskustva o RP-u sta smiju igraci radit a sta nesmiju.I zato bi se potrudio da krsenje u ovom gradu sto vise smanjimo.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Bio sam malo vise kaznjavan od strane admina i zato zelim da ucem u admine da bi se to sto vise smanjilo.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?|
- DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Nemam nikakve obaveze koje ce mi smetat
-