Vidi se na povu ja im brojim a oni su poceli pucati policajci nikad nebi trebali prvi pucati
Straxi Player Player Joined Jan 4, 2022 Messages 710 Dec 24, 2023 #1 Vidi se na povu ja im brojim a oni su poceli pucati policajci nikad nebi trebali prvi pucati
Luka Lucciano 👀 Leader of unofficial org Joined Dec 29, 2021 Messages 756 Dec 25, 2023 #2 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu Dostavite POV od pocetka situacije Rok za dostavu 12h
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu Dostavite POV od pocetka situacije Rok za dostavu 12h
Straxi Player Player Joined Jan 4, 2022 Messages 710 Dec 25, 2023 #3 PROLAZIO SAM GRADOM I DRUG MI JE REKAO DA IM STANEM ONI SU ME ZAUSTAVILI I PRVI SU POCELI PUCATI A NISU NI BROJALI
PROLAZIO SAM GRADOM I DRUG MI JE REKAO DA IM STANEM ONI SU ME ZAUSTAVILI I PRVI SU POCELI PUCATI A NISU NI BROJALI
Luka Lucciano 👀 Leader of unofficial org Joined Dec 29, 2021 Messages 756 Dec 25, 2023 #4 Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu POV koji ste naknadno dostavili nije od pocetka situacije
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu POV koji ste naknadno dostavili nije od pocetka situacije