Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.17 I Max Salvatore(Fico Moncler)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26071
Players nickname
Vuk White
Administrators nickname
Max Salvatore
Date
Dec 25, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KcSrXkP

NikVuky

Player
Player
Pozdrav, danas sam se zalio na forumu na osobu koja me je bez razloga napala na pijaci i ubila. Dobili su kaznu ali sam dobio i ja. Bio sam iznenadjen kada sam vidio da sam dobio G.P 6.17. Bilo mi je bas cudno da dobijem kaznu za nesto sto nikada ne radim. Koristim isti program vec godinu dana i niko nikada mi nije nista rekao NAPOMENA (Postavljeno je vise zalbi i niko od administracije nije reagovao). Smatram da administrator Max je napravio gresku i da cete uvaziti moju zalbu. Ponavljam nijesam imao losu namjeru sem da osoba koja je maltretirala vise ljudi dobije odgovarajucu kaznu. Krivo mi je jer znam da nijesam pogrijesio jer se radi o banu. Na ovom serveru provodim mnogo vremena imam razne aktivnosti zabavu, akciju ... Vjerovatno je pomislio jer u jednom trenuku mi je zabagovao cijeli PC (sto mi se desava sa vremena na vrijeme). I na sekund se sve smrzlo. Smatram da to nije nikakva otezavajuca okolnost jer ne moze se promijeniti situcijna sa obzirom na to da ja sam osoba koja se zali na tu osobu. Smatram da nijesam kriv u ovom slucaju jer zelim da ucestvujem u raznim dogadjajima predvodim akcije kao i da se druzim sa prijateljima. Nadam se da cete imati u obzir ovo sto sam rekao i takodje i na osnovu toga uzeti u obzir i donijeti odluku. Sa svime sto odlucite se slazem.
Pozdrav Vuk White

Status
Not open for further replies.
Top Bottom