E ovako. Za pocetak pozdrav svima nisam bio prisutan ovde skoro 6 meseci zbog opravdanih razloga. Naime ne krivim administratora za permu koju sam dobio ali zelim da se izjasnim samo da ja nisam kriv i da bih sve dao da se vratim na grand. To je igrica koju sam igrao skoro 2 i po godine i svake sekunde sam razmisljao o njoj da li bio u skolu ili van kuce. Obozavam da igram igricu i ovih 6 meseci nisam znao sta da radim sa sobom. Nisam odmah stavio za ban appeal zato sto sam imao problema za forumom i nije mi mail bio u funkciji. Moj bivsi drug koji me je prevario za ovo i s kim ne pricam vise je odgovoran, to mi je inace drug iz irl s kojim s znam 2-3 godine. Dosao je kod mene kuci i ja sam mu reko da mi se uloguje na grand dok sam ja bio u wc samo da mu pokazem kucu sto sam kupio. On je samo usao u igru i nije nista dirao dok ja nisam dosao. Da bi kasnije on bez mog znanja usao i igrao i kao samo platio kucu posto je on dobio ban. Znam da sam bio naivan i da nisan trebao ovako da postupim ali vas preklinjem da mi date drugu sansu stvarno nisam znao da ce stvari ispasti ovako a bez granda stvarno ne znam sta da radim igrao sam igricu ceo dan i noc. Hvala na paznji sve najlepse za Novogodisnje praznike .