Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Haze
Suspect ID
36532,15451,49830
Date of violation
Dec 26, 2023
Time of violation
01:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZExvFySfmlA

Haze Tino

Player
Player
Sve se viid u povu molim da postovana administracija detaljno pogleda pov i kazni za sve ovo sto sam ja naveo
ID 36532 Prica dok je bez svesti sto je cist PG !
ID 15451 me gazi sto je VDM sve se vidi ne sme to raditi + se vrti tu i gazi ljude Prekrsio pravilo!
ID 49830 Koj je bez svesti radi MG i zove nekog da ga zavrsi sto se vidi u povu kako pucaju na njega
Kao sto se vidi na povu ID 31890 Dize coveka a ovaj id 49830 Radi MG gde ubijaju coveka ID 31890 Strogo je zabranjeno ubijati coveka dok dize drugo lice molim da administracija pogleda logove ko ga je ubio i kazni

Petar4e

Player
Player
Koi vdm ja sam pobego skroz u zid ti si mi izleteo ja sam te udario nemam gde da idem stois na sred ceste

Haze Tino

Player
Player
Koi vdm ja sam pobego skroz u zid ti si mi izleteo ja sam te udario nemam gde da idem stois na sred ceste
jeste tako sam ja zgazio lika i dobio za vdm i ako nisam bio kriv slabe kocnice i nije bilo mesta da prodjem a ti si imao mesta i dosao si zgazio si me i +si se vrteo celo vreme dok smo robali zato molim te ono ne radi vise taj VDM ne moras procii tu imas drugi put a ne taj koj ti je bio sasvim nepotreban !

Petar4e

Player
Player
jeste tako sam ja zgazio lika i dobio za vdm i ako nisam bio kriv slabe kocnice i nije bilo mesta da prodjem a ti si imao mesta i dosao si zgazio si me i +si se vrteo celo vreme dok smo robali zato molim te ono ne radi vise taj VDM ne moras procii tu imas drugi put a ne taj koj ti je bio sasvim nepotreban !
Nije bio nepotreban nego iza je bio mok covek zato sam i tamo prosao da ja ne potreban ne bi prolazio

Haze Tino

Player
Player
vise voli sotku nego hleba da jede
Ja barem ne pisem po tudjim forumina da be ispadnem previse jadan.. kao sto si ti sad ispao.. kazes vise "volis šotku nego leba ?" pa dodji da vidis kako padas mrtaku mali glupi ae odjebi!

Haze Tino

Player
Player
Hhahahaha gle u brata nisan ko ajfelov toranj veliki haahahahah
pa bolje veliki nišan nego jadan kao ti propalico mala ajde cuti pokri se ušima nisam te pitao nista ! gledaj svoja posla Politicaru mali prljavi ! Kinder Jaje Ticu!

Mimi Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam PRIHVATITI ovu žalbu.
  • ID 36532 dobit će kaznu za PG+EarRape
  • ID 15451 dobit će kaznu za VDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom