Postovanje, Danas sam dobio Ban za G.P 1.7 zbog sledece Situacije, pre nekoliko Sana smo prebacili Pumpu iznad stare Auto Pijace sa ID-a "28541" na mene "20623", svesni smo bili da je zabranjeno prebacivati Biznise po Drzavnu cenu ali mi smo je za vise prebacili i zato smo mislili da ne trebamo nikome javljati i da nece doci do ovoga... Perun je morao da promeni Internet Provajdera i nece imati oko 22-23 dana Interneta i zbog toga smo morali da prebacimo Pumpu kako je ne bi smo izgubili, njemu je ugovor od starog Provajdera istekao 17.12.2023 za novi internet mora da ceka do 09.01.2024 a posto zivimo obojica u Nemacku nismo obojica tu na 09.01.2024 jer cemo biti na Odmoru dole kod nas i tu vec prelazi 30+ dana i ne bi smo mogli da je sacuvamo, posto nam je ovo prvi put da dobijemo Ban za 1.7 nadam se da ce nam biti oprosteno i da cemo dobiti Unban, ako je potrebno pristajem na Money Wipe. Ostavicu ispod slike od Mailova i poruka sa Provajderom kako ne bi ste mislili da lazem, naravno ako ne razumete Nemacki slobodno prevedite.
mail od provajdera
poruke od provajdera
mail od provajdera
poruke od provajdera