Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3740
Players nickname
Jamy Diesel
Suspect ID
35911
Date of violation
Dec 27, 2023
Time of violation
02:01
Proofs
https://streamable.com/0r7rrd

Jamy Diesel

Player
Player
Ulazimo u sferu on stoji u cosku ne vidi mu se id to je bug verovatno, ali zatim dok me on puca ja bezim iza zida ali me on i dalje ubija takodje kada smo ga pitali ja i drugar da pokaze pov na discordu da se ne bi kacili po forumu pola sata nas zamajava i govori kako mu je los internet i ne moze da posalje trim od 3 sekunde ali se ponudio da posalje screen shotove hitova ali medjutim prva slika koju je poslao je bila hit sa revom u mene de mu je nisan bio na mojoj glavi ali on ne daje head nego hit u telo to se desava kada neko ima hitbox i ne moze da se hituje u glavu. Voleo bih da vidim njegov pov zato sto sumnjam da ima hitbox.
Takodje zamolio bih admine da kazne svaki offtopic komentar

JS€

Player
Player
Ulazimo u sferu on stoji u cosku ne vidi mu se id to je bug verovatno, ali zatim dok me on puca ja bezim iza zida ali me on i dalje ubija takodje kada smo ga pitali ja i drugar da pokaze pov na discordu da se ne bi kacili po forumu pola sata nas zamajava i govori kako mu je los internet i ne moze da posalje trim od 3 sekunde ali se ponudio da posalje screen shotove hitova ali medjutim prva slika koju je poslao je bila hit sa revom u mene de mu je nisan bio na mojoj glavi ali on ne daje head nego hit u telo to se desava kada neko ima hitbox i ne moze da se hituje u glavu. Voleo bih da vidim njegov pov zato sto sumnjam da ima hitbox.
slomijanovic

Jankooo

Player
Player
hitbox nema sta hahaahahahahaah

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Igrac dostavio validan POV nije primeceno nista sumnjivo​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom