Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka I Simon Corei

Status
Not open for further replies.
Your ID
46200
Players nickname
Diego Takic
Administrators nickname
Simon Corei
Date
Dec 26, 2023
Time
11:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/557234/

Diegor

Player
Player
U powu je jasno cuje da sam ja odborojao 5sec lepo a da igrac koji nije uopste brojao mene pucao a ja sam isto dobio kaznu za G.P 6.15 i mislim da ako pažljivije poslusate mozete cuti da sam lepo odbrojao 5sec i voleo bi da mi se skine taj warn i demorgan.

Diegor

Player
Player
А cak je i moj drug lepo odbrojao a ja sam sve lepo odborao i moj drug a da se samo zna ja ne snimam nego snimao je moj drug a cak je i on korektno izbrojao 5sec a ja sam lepo izbrojo 5sec i to se lako moze cuti na videu ako pogledate koji put vise

Diegor

Player
Player
Аi dotični administrator je napisao da je onaj koji je dostavio pow odborao do 2 a cuje se lepo da je odborao svih 5sec i napisao je za mene da sam dobro odbrojao 3sec i onda da sam zbrzo ostalih 2sec sto nije istina,ok Mozda jesam malo brze ali ne mogu ja svih 5sec da odborijm ravnomerno nisam ja robot nego covek

Diegor

Player
Player
I sad sam vise puta pogledao video i ne vidim sta nije dobro odborano ali na vama je da odlucite

Diegor

Player
Player
I da samo da se opet razumemo moj drug i ja smo isli na padobran i on je njih okacio jer nisu brojali a ja sam dobio g.p6.15 iako sam brojao ja sam ovaj Diego Takic u videu da se samo razumemo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom