Jucer sam najlaganije isao na bm i samo odjednom ovaj burazer krece da ubija ubio je par njih i mene
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!buraz nisam bio u getuСta ti je tu g.p6.16?
A ti ko ti jebe mater ubicu te opetJucer sam najlaganije isao na bm i samo odjednom ovaj burazer krece da ubija ubio je par njih i mene
vidis da je decko ne pismenСta ti je tu g.p6.16?
mhm ajde u geto da se popucamo ko ljudi a ne na bm da pucasA ti ko ti jebe mater ubicu te opet
видиш да је дечко не пиsmen
sine u getu mozes samo bombe da dobijes posto si invalidemhm ajde u geto da se popucamo ko ljudi a ne na bm da pucas
decko cuti bezrukas si... ja da sam hteo ja sam mogao da te ubijem ali necu da se navlacim sa takvim debilima sta si tisine u getu mozes samo bombe da dobijes posto si invalide
brao retarde ispiso bih ti se u usta kad bi te vido tako da u cosak da te ne cujemdecko cuti bezrukas si... ja da sam hteo ja sam mogao da te ubijem ali necu da se navlacim sa takvim debilima sta si ti
uff ne bojim se npc jedanbrao retarde ispiso bih ti se u usta kad bi te vido tako da u cosak da te ne cujem