Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ako je ovo uredu i nije za kaznu, da znam odmah da menjamo server ja i ekipa.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25102
Players nickname
Nakitu Miyashi
Suspect ID
14572 i 36589
Date of violation
Dec 27, 2023
Time of violation
12:00
Proofs
https://youtu.be/mR4lor93UgQ

Walter Whitee

Player
Player
Dve male klinje zaustavljaju zbog "prebrze voznje" drskost na maximumu... Zbog cega nisu dobili isprave. Ajde nema veze da zanemarimo to ipak su deca neka hapse u igri... Ali nakon toga sto od novih igraca traze novac da ih ne bi vodili u zatvor mislim da je za skidanje pozicije... Imate video preslusajte i procenite. Pozdrav.
A da izvinjavam se nisam napisao na vreme... Dobio sam 1h zatvora za sta ? :)

Duki Suzzuki

Player
Player
Dve male klinje zaustavljaju zbog "prebrze voznje" drskost na maximumu... Zbog cega nisu dobili isprave. Ajde nema veze da zanemarimo to ipak su deca neka hapse u igri... Ali nakon toga sto od novih igraca traze novac da ih ne bi vodili u zatvor mislim da je za skidanje pozicije... Imate video preslusajte i procenite. Pozdrav.
Sve kul za zalbu ali ID od ovog sto ti trazi mito se ne vidi nigde. Ako ima korumpiranog policajca sme da uzme mito ali ID si trebao usnimiti u dokazu da bi bilo valindo.

Walter Whitee

Player
Player
Sve kul za zalbu ali ID od ovog sto ti trazi mito se ne vidi nigde. Ako ima korumpiranog policajca sme da uzme mito ali ID si trebao usnimiti u dokazu da bi bilo valindo.
Imam ja njihove ID na prvom snimku ali tamo se cuju isti glasovi samo, tamo nisu trazili nista jer su bili na sred ulice...
Mogu ja upload i to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom