Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Shelby

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Kevin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: kevac_
6. Vaše ingame ime: Aleksandar Shelby
7. Vaš ID: 12124

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. U organizaciji sam skoro 2 mjeseca, s nekim manjim prekidima tu i tamo, a 2 od tih mjeseci sam im pomagao u izgradnji EMS-a dok je bio nov, tako da imam puno iskustva s unutarnjim radom EMS-a.

2. Imao sam mnogo različitih činova i položaja unutar organizacije, ali sam izabrao biti gotovo 1+ mjesec zbog moje ljubavi prema obučavanju ljudi i pomaganju svima da budu najbolji što mogu biti. Biti Deputy Head of Department značilo je da sam imao više odgovornosti od običnog zaposlenika i uvijek sam bio samo korak od vrhovnog zapovjedništva. Budući da je moja uloga bila uloga mentora, naučio sam biti vrlo strpljiv i pun razumijevanja s ljudima različitih nacionalnosti, s različitim osobnostima koje su dolazile i prolazile kroz moje vrijeme u EMS-u. Uvijek sam bio ekstrovertirana osoba što mi je puno pomoglo u mojim ulogama u EMS-u iu stvarnom životu gdje sam imao mnogo različitih karijera radeći s ljudima i za ljude u različitim područjima. Volim komunicirati s drugim ljudima i unijeti radost u sivi dan ako mogu. Kad sretnem nekoga tko je uznemiren ili mu je teško, uvijek odvojim vrijeme da ga saslušam i pomognem mu najbolje što mogu, tako da na kraju dana, ako sam pomogao jednom ili dvoje ljudi da se ponovno nasmiju i osmjehnu, onda je to je bio vrlo produktivan i uspješan dan.

3. Već sam neko vrijeme u Vrhovnom zapovjedništvu s najboljim timom ikad i volio sam biti dio toga. Denis i Draško doveli su EMS na novu i uzbudljivu razinu s puno poboljšanja, a ja se nadam da ću to moći još unaprijediti i podići EMS još više!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
EMS je srce grada i bez obzira na status građana ili izbor karijere, EMS će uvijek biti tu za njih. Kada je potrebno, EMS će uvijek pružiti najbolju uslugu bez obzira na sve! Hitna pomoć će biti prisutnija na ulicama, a građani će se uvijek moći osloniti i računati na nas!

Osigurat ću da EMS ispravno ispuni ovu ulogu implementacijom sljedećih koraka:

1. Bolji obrazovni sustav.
2. Više događaja s drugim organizacijama poput talačkih situacija itd.
3: Pomozite više u zapošljavanju drugih organizacija i općenito da budete prisutniji u gradu.
4. Bolje radno okruženje za zaposlenike.
5. Usredotočite se na bolji timski rad unutar EMS-a.
6. Imajte izuzetan HC tim, 24 sata dnevno, kako biste bolje služili zaposlenicima i gradu, u svakom trenutku.
7. Održavanje najviše razine kvalitete zaposlenika EMS-a.

Jedno vrijeme sam bio pripravnik i nisam uvijek imao znanje koje danas posjedujem, ali zahvaljujući predanosti, odličnim trenerima i ljubavi prema EMS-u, uspio sam doći do ovoga gdje sam danas. Sada želim svima ostalima pružiti iste mogućnosti koje sam ja dobio poštovanjem, timskim radom i promicanjem pomoći i podrške drugih unutar organizacije!

Hvala vam puno što čitate i možda razmatrate moju prijavu! Puno ljubavi za sve vas bez obzira na sve!

Lijepi Pozdrav,

Aleksandar Shelby!
EMS ON TOP <3

Simon Corey

Player
Player
Prihvaćeno , intervju će se održati 2.1.2024. godine (utorak) u 20 časova, budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom