Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | Ben Doved | 45355

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ben Doved

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Dare
2. Vaše godine : 25
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-9h
5. Vaš Discord: daree10
6. Vaše ingame ime: Ben Doved
7. Vaš ID: 45355

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Bio sam vise puta u NG-u, u svakog mandata sam bio HC takodje znam mnogo o tome kako vodit organizaciju, pruzio bih sansu svakome
kako sto je bila pruzena i meni.

- Skoro celo vreme koje provodim u gradu radim u drzavnim organizacijama, svidja mi se nacin na koji radi NG zato sam vecina mandata proveo tu i voleo bih da vodim ovu posebnu organizaciju za koju mislim da je jako podcenjena u odnosu na drugih drzavnih organizacija.

- Imam vec napravljeni tim koji je spreman da pomogne svakome, da pomogne oko vodjenja organizacije i takodje da napravi jedan od najboljih NG-a koji ce se pamtiti. Mislim da sam ja i moj tim dovoljno zreli da povedemo ovu organizaciju na jedan veci nivo.Takodje znamo da moramo da slusamo i da se pridrzavamo do instrukcija i naredjenja naseg Curatotra.

- Hocu da napravim NG koji ce privuci vise ljudi, koji ce bit zanimljiv svima, sa obzirom da je organizacija koja ima puno prostora za razne akcije, vezbe za jedinice itd. mislim da ce biti jedno zanimljivo novo iskustvo za svima.

Mislim da sam dovoljno ssposoban da vodim ovu organizaciju sa obzirom na proslo iskustvo u istoj kako i dobro poznavanje pravila.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji?

- Svaki gradjanin koji bi hteo da se pridruzi Nacionalnoj Gardi bio bi ispitan najosnovnija pravila grada.
- Takodje svaki gradjanin koji je proso ispitivanje bila bi mu odrzana obuka kako bi bio upoznat sa pravilima NG-a.
- Bilo bi puno akcija, vezbe i dogadjaja kako bi vojnici zaradili novac i imali zabavnije iskustvo tokom rada u NG-a.
- Svako vece bi bili bonusi kako bi nagradili rad vojnika.
- Bio bi specijalni tim koji bi se upucivao na akcije kako sto su talacke, pljacke itd.
- Pokusacu da uopste nema toksicnost i da se svi postuju izemdju sebe.
- Izgradicemo odlican odnos sa ostalim drzavnih organizacija.
- Imali bi sastanak svaku nedelju kako bi pitao clanove dali imaju neke savete, zamjerke ili predloge za organizaciju.

ATJ (Anti Teroristick Jedinica) jedinica koja bi isla na akcije kako sto su talacke, pljacke i slicno.

VP (Vojna Policija) jedinica koja bi patrolirala u NG-u i van NG pretrazivala svakog kolega pre napustanje vojne baze i vraca kolege na duznosti ukoliko ih nadje po gradu.

30. General
29. Zamenik General
28. General Major
27. Major
26. Pukovnik
25. Komandant ATJ

24. Komandant VP
23. Zamenik Komandant ATJ
22. Zamenik Komandant VP

21. ATJ Veteran
20. VP Veteran
19. ATJ Specijalac