Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21341
Players nickname
Aleksandar Vozdanac
Suspect ID
38532
Date of violation
Dec 27, 2023
Time of violation
19:23
Proofs
https://youtu.be/YYQ1wapV7ZM

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Player
E ovako kacim zalbu sa malim zakasnjenjem jer nisam imao vremena da kacim zbog privatnih obaveza.Uglavnom kao sto se vidi pricao sam sa nekim deckom sasvim normalno posto mi blejao ispred kuce i dosao je gospodin 38532 skroz levo u onom zbunu i oduzima mi advokatsku dozvolu bez da sam se ja njemu predstavio ili on meni+nosim masku.

Dakle prvo krsi 38532 radi MG jer nosim masku,pretpostavljam da je gledao na Pda igrace u blizini video mene pa mi oduzeo.Samo ne znam kako je znao kome da oduzme jer svi imamo maske.
Druga stvar radi tezak FailRP jer on kao sluzbeno lice mora prvo da se predstavi ko je i sta je pa tek onda uz jasno propisanu proceduru da mi oduzima advokatsku ili bilo koji drugi dukment,a ne da stoji sa strane gleda na PDa igrace pa oduzima bez da se upusti u RP.
Trece radi tezak PG jer on meni sa nekih 5-10 metara udaljenosti oduzima nesto sto mu nisam ni dao na uvid.

Molim da se ovo sankcionise...

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
Prošlo 48h od situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom