Sve se vidi na snimku.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cuj to a bitno da su tvoji popadali po podu i razbjezali se i jos pucali f1 jao naucite igrat gospodoNemoj da ležiš na ladan beton će se prehladiš. Što te prcaju ova gospoda?
Ćuti kinderu, tek smo počeli da vas guzimo a već plačete. Ne kurči se kad svi znamo da si cavica... Ne brini guženje se nastavljacuj to a bitno da su tvoji popadali po podu i razbjezali se i jos pucali f1 jao naucite igrat gospodo
ne pametuj i gasi fam ili u suprotnom fam balans ide u minus hvala na paznji.cuj to a bitno da su tvoji popadali po podu i razbjezali se i jos pucali f1 jao naucite igrat gospodo
Vidiš da ne smeju da izađu iz kuće. Velike mudonjene pametuj i gasi fam ili u suprotnom fam balans ide u minus hvala na paznji.
da mi je znati ko placeĆuti kinderu, tek smo počeli da vas guzimo a već plačete. Ne kurči se kad svi znamo da si cavica... Ne brini guženje se nastavlja
Pa nez ko ce da placeda mi je znati ko place
Ti i tvoji nubexida mi je znati ko place
mmmmmmmmm ti e nisi mi reko jesam dobar dj gohaneda mi je znati ko place
Alo bohi pusti ga pod stresom jemmmmmmmmm ti e nisi mi reko jesam dobar dj gohane
sto da ga udomis pa da mu das malo para ili da gasis fam nobexi bolje vam stoji gohaneeeeeeeda mi je znati ko place
daj mi mekitAlo bohi pusti ga pod stresom je
Cuj ovog psihopata koj nezna razliku izmedu rl i ing stari ti si u kurcu neznas smisao igre uopce tako da daba ti i ako znas rp a znas kurac neka padate ko kruske ispred fama a tu se nesto kurcite da nas kurcite mutavac lazljiviĆuti kinderu, tek smo počeli da vas guzimo a već plačete. Ne kurči se kad svi znamo da si cavica... Ne brini guženje se nastavlja
Nubex ti u gacamaTi i tvoji nubexi
A vidi tek se zagrevamo. Tražili ste kurca dobićete ga sa kamatom. Spremite 150k, i skupite ta mudanca pa se pojavite na rejdu šmekeri
Cuti ti bre ti si prehladjen u mozakNemoj da ležiš na ladan beton će se prehladiš. Što te prcaju ova gospoda?