Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
TQWEF
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 28, 2023
Time of violation
21:17
Proofs
https://discord.gg/fjieosdgmnvisodk

Tony Luxury

Player
Player
Dobra vecer, ja sam novi igrac na ovom serveru. Igram skoro 1 mjesec, uz pomoc prijatelja koji su me naucili koje poslove da radim i kako da napravim pare sam uspio da skupim za Mercedes gt 63s maximalno nadograden. ID sam 51499 i za mene je taj automobil bila velika stvar nakon 1 mjesec igre. Danas sam odlucio da ga prodam i da ulozim novac u neki biznis. Otisao sam na auto pijacu i umjesto 13.5 miliona mi se omaklo te sam promasio jednu nulu i stavio cijenu 1.35 miliona . Igrac s ID 4083 je kupio automobil po toj cijeni koja je 10 puta manja od vrijednosti automobila. Kad su mi pare stigle na racun vidio sam da sam napravio gresku i odlucio da potrazim momka sa namjerom da rijesimo nastali problem. Momak je bio drzak i bezobrazan te je rekao kako ne zeli da vrati auto. Pozvao sam administratora koji je došao i rekao da snimak cijele situacije postavim na forum kao prekršajno generalno pravilo 1.7 Jer zapravo ja nisam dobio vrijednost automobila koja me sljeduje, a država nije dobila svoj dio. Jasno mi je da cemo za ovo i on, i ja dobiti ban, ali je taj mercedes bila jedina stvar koju sam ja imao i samim tim kad sam napravio grešku je potpuno isto kao da sam banovan. Hvala vam na citanju moje zalbe, prijatna vecer.

Marko Keksic

Player
Player
Poz.

Auto si regularno postavio po cijeni koju si ti pisao ,ne ja, kao sto si nam i pokazao u snimku.
Ja sam cisto posteno dosao i kupio vozilo po cijeni koju si trazio.

Niko te nije prevario, vec si prevario sam sebe.

Lijep pozdrav.
ne nego je to poklanjanje imovine te je samo krsenje pravila G.P 1.7(kupovina,poklanjanje imovine na dar,cija je vrijednost veca od 5m) vrati vozilo bolje je nego da i ti i on dobijete ban!

Josip Antlantics

Player
Player
Poz.

Auto si regularno postavio po cijeni koju si ti pisao ,ne ja, kao sto si nam i pokazao u snimku.
Ja sam cisto posteno dosao i kupio vozilo po cijeni koju si trazio.

Niko te nije prevario, vec si prevario sam sebe.

Lijep pozdrav.

Pozz Rozz,

Stvarno je to Govnarsko sta si uradio, nemislim na kupovinu nego na to sto si bio bijezao od nas i bojo se razgovarati sa Likom koji ti je prodao Auto. Ziv ti meni bio ali u mojim ocima si ti (JEDNO VELIKO GOVNOOO). sry za vrijedzanje.

ross.

Player
Player
Svako prodaje stvari za koliko hoce.

Po vasoj logici ban bi trebali dobiti i svi oni ljudi sto su prodali auta koja dobiju poslije 60 dana, Ocelot Eletre koji je 15mil. prodaje se za 5mil. ili F-Type Jaguar koji je 7.9mil. , a svaki je prodan na pijaci za ne više od 1,5mil.

Auto je kupljeno novcem u salonu vozila, nista nije dobijeno na poklon.

Mare Mamic

Player
Player
Svako prodaje stvari za koliko hoce.

Po vasoj logici ban bi trebali dobiti i svi oni ljudi sto su prodali auta koja dobiju poslije 60 dana, Ocelot Eletre koji je 15mil. prodaje se za 5mil. ili F-Type Jaguar koji je 7.9mil. , a svaki je prodan na pijaci za ne više od 1,5mil.

Auto je kupljeno novcem u salonu vozila, nista nije dobijeno na poklon.

ti nisi dobar u glavu otidji i procitaj pravilo 1.7 pa onda pisi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom