Dobra vecer, ja sam novi igrac na ovom serveru. Igram skoro 1 mjesec, uz pomoc prijatelja koji su me naucili koje poslove da radim i kako da napravim pare sam uspio da skupim za Mercedes gt 63s maximalno nadograden. ID sam 51499 i za mene je taj automobil bila velika stvar nakon 1 mjesec igre. Danas sam odlucio da ga prodam i da ulozim novac u neki biznis. Otisao sam na auto pijacu i umjesto 13.5 miliona mi se omaklo te sam promasio jednu nulu i stavio cijenu 1.35 miliona . Igrac s ID 4083 je kupio automobil po toj cijeni koja je 10 puta manja od vrijednosti automobila. Kad su mi pare stigle na racun vidio sam da sam napravio gresku i odlucio da potrazim momka sa namjerom da rijesimo nastali problem. Momak je bio drzak i bezobrazan te je rekao kako ne zeli da vrati auto. Pozvao sam administratora koji je došao i rekao da snimak cijele situacije postavim na forum kao prekršajno generalno pravilo 1.7 Jer zapravo ja nisam dobio vrijednost automobila koja me sljeduje, a država nije dobila svoj dio. Jasno mi je da cemo za ovo i on, i ja dobiti ban, ali je taj mercedes bila jedina stvar koju sam ja imao i samim tim kad sam napravio grešku je potpuno isto kao da sam banovan. Hvala vam na citanju moje zalbe, prijatna vecer.