Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Uros Natakari

Player
Player
Ime: Uros Natakari
Pol: Muski
Starost: 14
Rasa: Braon
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Lagos,Nigeria
Otac: Goran
Majka: Vanja
Težina: 69kg
Visina: 192 cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Prednosti: mudar, samouvjeren, smiren,snalazljiv
Slabost: tvrdoglav,problemi besa

Životna priča: 200+ reči
Godine 1970 u Zenici se zacuo moj plac. Odrastao sam uz oca. Zato sto smo jednog dana ja i moja majka se setali i dosao je neki crni kombi i uzeo ju. Krenuo sam jako plakati ali sam ja imao odlicno sjecanje pa sam se brzo vratio kuci. Svom ocu Koji je uzeo sacmaricu i seo u kola i krenuo tamo gde sam mu reko. Kada smo stigli nije vise nikoga bilo i od toga dana sam znao da cu morati osvetiti svoju majku. Nakon incindeta proslo je 12 godina. Tada me je otac krenuo poducavati kako koristiti pusku i voziti. Sa 18 godina sam bez problema vozio po planinama sa njegovim Jugom. Sa 20 sam naucio kako kontrolirati trzaj od teskih pusaka kao snajper i mitraljez. Kada sam navrsio 21 odlucio sam se regrutirati u vojsku. Kada sam imao 42 dobio sam promociju na pukovnika. Sa 47 godina mi je otac poginuo od srcanog udara. Nakon tog dogadaja sam se okrenuo protiv svjeta. Izaso sam iz vojske i odlucio sam se vratiti na potragu svoje majke Mire. Okupio sam par placenika i uz par podmicivanja saznao sam da su mi Los Santos Vagosi oteli majku. I tako je krenulo planiranje vracanje moje majke.

Ishodi:
1. Uros može da pretražuje sa revolverom/tazerom u ruci
2. Uros moze voziti offroad sa brzinom 65 km/h zbog poducavanja od oca
3. Uros ima problem sa besom i ne traži vise od jednog razlog kako bi nekoga ubio (pripaziti na pravilo od 5 sekundi).
4. Uros moze kupiti ostale puske sa revolverom u ruci zbog spretnosti koje je stekao u vojsci
5. Uros moze pruzati prvu pomoc s revolverom u ruci zbog spretnosti koje je stekao u vojsci
6. Uros može lomiti kamericu sa komandom "try" max 2 puta, ako ne uspije ne smije je slomiti.

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Uros ima problem sa besom i ne traži vise od jednog razlog kako bi nekoga ubio (pripaziti na pravilo od 5 sekundi). - Pravilo krsi G.P 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom