By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imali smo validan ic razlog da uđemo u hq da uzememo dugBio sam AFK cujem IG da me zove okrecem se vidim kako mu drugar upada sa kolima u hq gazi me i ovaj mi istovremeno uzima dug.
Samo je prekrseno vdm pravilo. Imao sam validan ic razlog da uđem u hq jer nije bilo nikoga da trazim dopustenje da uđem u hq.Ne smes uci u hq bez dopustenja lidera! gazis Tako da sta da kazem osim da je ovo strasno sta rade ljudi...
omg redji je reportaoBio sam AFK cujem IG da me zove okrecem se vidim kako mu drugar upada sa kolima u hq gazi me i ovaj mi istovremeno uzima dug.
MOLIM DA SE KAZNI NASLOV VIDEA!!Bio sam AFK cujem IG da me zove okrecem se vidim kako mu drugar upada sa kolima u hq gazi me i ovaj mi istovremeno uzima dug.
ne pametuj kad si glup propao sahpNe smes uci u hq bez dopustenja lidera! gazis Tako da sta da kazem osim da je ovo strasno sta rade ljudi...
kaze mi kinder jaje hahahahha idi uci skolu maleni trebas jos da rastes Cpozzzzzne pametuj kad si glup propao sahp
hahah propali tiktoker,mger teski ja psihijatrijikaze mi kinder jaje hahahahha idi uci skolu maleni trebas jos da rastes vrati se u muda Cpozzzzz
Offtopic da se kazni!hahah propali tiktoker,mger teski ja psihijatriji
placiOfftopic da se kazni!
Kolko jadno ... kaze mi propali oa ja barem uzimam neke pare na tome bre Mrtavku...hahah propali tiktoker,mger teski ja psihijatriji
ae reci mi tvoj tt da se smijem malo nisam odavnoKolko jadno ... kaze mi propali oa ja barem uzimam neke pare na tome bre Mrtavku...
kakve pare mozes se popisati ako 20e mesecno uzmes hahahahahaKolko jadno ... kaze mi propali oa ja barem uzimam neke pare na tome bre Mrtavku...