Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41002
Players nickname
Teo Wales
Suspect ID
8464
Date of violation
Dec 29, 2023
Time of violation
17:00
Proofs
https://imgur.com/a/8byCGgU

Teo Wales

Player
Player
Ja sam normalno bio u garaži i otišao u glavi, i dolazim nakon 5 minuta i dočekuje me 5 zvezdica na poternici i kazna od 21k, navedeni mi je napisao na poternici: (2.26 nepotčinjenost- kazna za to je 15000 i 4 zvezdice) (2.21 huliganizam- kazna za to je 2 zvezdice i 5000) a na kazni je napisao (2.26- 15k) + (2.21- 5k) + (5.1 prekoračenje brzine- 3k) kada se sve to zbroji to je 23k, a ne 21k.. ja to uradio nisam a sad ako je netko s familjarnim vozilom onda su njemu morali ne meni koji sam vlasnik auta..
stoga molim proveriti logove i sve sad cu dostaviti slike.

poternica-

kazna-

ovo mi je dostavljeno od strane druga koji ima pristup PDA. primljene kazne

Poternica sa PDA.

Teo Wales

Player
Player
Ako na vozilu ima tablice sve kazne idu na tvoje ime kao vlasnik vozila.
To znam, ali ako je igrač napravio nepočinjenost i huliganizam, to ne moze da ide na mene, to mora na njega da ide. on je kao policajac morao da proveri a ne da radi kako on oce..

Simun

Player
Player
To znam, ali ako je igrač napravio nepočinjenost i huliganizam, to ne moze da ide na mene, to mora na njega da ide. on je kao policajac morao da proveri a ne da radi kako on oce..
Na žalost ne, on po zakonu jedino sto IC zna je cije je vozilo ti kao vlasnik vozila i lider porodice moraš ako ne zelis ovako kazne da tvoji ljudu dok su u tvom vozilu da prate zakon i slusaju policiju.

Bigy One

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
Nedovoljno dokaza

Status
Not open for further replies.
Top Bottom